Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pio, Pio, Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7286
KS Feniks FC Pawiak
Do treningu Tactiek Bezp 2
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 41.7
good Schieten adequate
very good Passen adequate
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Radacki geeft een hoge lob. Skibniewski is nu in balbezit. Stankov onderschept slim de pass. Stankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - FC Pawiak 0:1

15e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skibniewski passt de bal met de wreef. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lara speelt de bal door. Stankov is nu in balbezit. Skibniewski onderschept slim de pass. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - FC Pawiak 1:1

30e minuut.
Lara met een sublieme pass. Klungelig pakt Stankov de bal. Skibniewski rent richting de bal. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Radacki met de inworp. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wellington de bal. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linkert trapt de bal weg van het doel. Stankov kopt de bal weg. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. Lara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - FC Pawiak 1:2

40e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Gruia geeft een lange en hoge pass. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - FC Pawiak 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 65%, FC Pawiak 35%.
KS Feniks - FC Pawiak 1:3

51e minuut.
Stankov rent richting de bal. Stankov passt de bal in één keer door. Hemrich rent richting de bal. Hemrich heeft problemen om de bal te vangen. Hemrich draait met de bal, schiet en ... Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić geeft de bal voor. Klungelig pakt Skibniewski de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Linkert probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov onderschept slim de pass. Stankov schiet op doel. Lara probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - FC Pawiak 1:4

81e minuut.
Linkert met een snelle inworp. Skibniewski rent richting de bal. Stankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skibniewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skibniewski kan niet meer verder spelen. Badocha komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rydlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewski met een sublieme pass. Badocha rent richting de bal. Badocha haalt uit met een fantastische trap. Elstad probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - FC Pawiak 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 63%, FC Pawiak 37%.
KS Feniks - FC Pawiak 2:4