Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mydlice Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 504
SCDG Working Class Hooligans AFC Huskies
Sweep Tactiek Psyduck
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 33
good Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Matlak met de inworp. Michaels heeft problemen om de bal te vangen. Vasilevski begaat een overtreding. Vasilevski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Friend passt de bal in één keer door. Naptra is nu in balbezit. Jarkovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Hamedani onderschept slim de pass. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abratanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani onderschept slim de pass. Hamedani speelt de bal door. Naptra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vasilevski rent richting de bal. Boileau rent richting de bal. Met opzet legt Vasilevski zijn tegenspeler op de grond. Vasilevski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Boileau raakt geblesseerd tijdens het duel. Boileau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niziałek kopt de bal weg. Naptra rent richting de bal. Naptra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - AFC Huskies 0:1

39e minuut.
Jarkovsky geeft de bal voor. Inworp. Michaels met een snelle inworp. Friend is nu in balbezit. Friend haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 63%, AFC Huskies 37%.
SCDG Working Class Hooligans - AFC Huskies 0:1

53e minuut.
Naptra onderschept slim de pass. Spencer rent richting de bal. Spencer passt de bal met de wreef. Michaels is nu in balbezit. Michaels geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abratanski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orlievsky komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Beginski passt de bal zonder na te denken. Vojtekovszki rent richting de bal. Vojtekovszki geeft een lange en hoge pass. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 55%, AFC Huskies 45%.
SCDG Working Class Hooligans - AFC Huskies 0:1