Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CR7 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3812
FC Rebstein Kickers Höudi
HOTATTACK3 Tactiek Classic Modern W
50% Balbezit 50%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Waffler passt de bal in één keer door. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Lăcătuş kopt de bal weg. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Ettner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schwalbe neemt de hoekschop. Aufschlaeger springt en kopt de bal. Ettner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benderać geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hirsiger de bal onder controle te krijgen. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler schiet op doel. De bal raakt de paal. Ettner bokst de bal weg. Hirsiger probeert de bal met de borst te controleren. Ettner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:1

4e minuut.
Curdy passt de bal met de wreef. García Rivas is nu in balbezit. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Ettner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:2

11e minuut.
Tendas passt de bal in één keer door. Elias rent richting de bal. Waffler met een sublieme pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Ettner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:3

14e minuut.
Lăcătuş passt de bal in één keer door. Ettner rent richting de bal. Ettner geeft een lange en hoge pass. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Curdy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe onderschept slim de pass. Schwalbe geeft de bal voor. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Ettner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Praščević passt de bal in één keer door. Waffler is nu in balbezit. Waffler geeft een hoge lob. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. Ettner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:4

27e minuut.
Waffler rent richting de bal. Rodríguez Cabo rent richting de bal. Rodríguez Cabo passt de bal zonder na te denken. Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lăcătuş geeft een lange en hoge pass. Elias geeft een hoge lob. Evenepoel kan de bal niet met de borst controleren. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Ettner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mitsionis controleert de bal met de borst. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitsionis krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Casalini geeft de bal voor. García Rivas is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Trebaldi geeft een lange en hoge pass. Casalini kopt de bal weg. Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Aufschlaeger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 82%, Kickers Höudi 18%.
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:4

51e minuut.
Doeltrap. Ettner trapt de bal weg. Schwalbe kopt de bal weg. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:5

56e minuut.
Schwalbe geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger kopt de bal weg. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger schiet op doel. Ettner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:6

58e minuut.
Waffler rent richting de bal. Tendas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waffler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tendas probeert naar een medespeler te passen. Waffler met een snel genomen vrije trap. Aufschlaeger springt en kopt de bal. Ettner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Casalini onderschept slim de pass. Evenepoel rent richting de bal. Evenepoel passt de bal zonder na te denken. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler geeft een hoge lob. Ettner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Aufschlaeger schiet op doel. Ettner met een sublieme pass. Waffler kopt de bal weg. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. Ettner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Lăcătuş heeft problemen om de bal te vangen. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Schwalbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Tendas de bal. Waffler geeft een hoge lob. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. Ettner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lăcătuş passt de bal met de wreef. Schwalbe geeft een hoge lob. Evenepoel is nu in balbezit. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Evenepoel geeft een hoge lob. Daar is Casalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casalini geeft de bal voor. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Ettner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodríguez Cabo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Rodríguez Cabo heeft problemen om de bal te vangen. Waffler is nu in balbezit. Waffler passt de bal met de wreef. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Stuber geeft een hoge lob. Benderać kopt de bal weg. Evenepoel heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ettner met een sublieme pass. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler passt de bal met de wreef. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Ettner bokst de bal weg. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Ettner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curdy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler met een sublieme pass. Payno is nu in balbezit. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 83%, Kickers Höudi 17%.
FC Rebstein - Kickers Höudi 0:7