Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC LG UNITED Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3530
FC LG UNITED Lech Poznań Kolejorz
ls01 Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten very good
good Passen very good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Martini passt de bal in één keer door. Rosolia rent richting de bal. Rosolia geeft een hoge lob. Schivo is nu in balbezit. Schivo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 0:1

8e minuut.
Buhain met een sublieme pass. Balaban rent richting de bal. Balaban met een sublieme pass. Martini is nu in balbezit. Martini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosolia is nu in balbezit. Rosolia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rosolia onderschept slim de pass. Rosolia passt de bal met de wreef. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo schiet op doel. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 0:2

14e minuut.
Bęś rent richting de bal. Rosolia is nu in balbezit. Rosolia geeft een lange en hoge pass. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Bęś probeert de bal aan de voet te houden. Valo is nu in balbezit. Valo probeert naar een medespeler te passen. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Lledó Llano trapt de bal weg. Buhain kopt de bal weg. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Polaczek bokst de bal weg.

21e minuut.
Buhain speelt de bal door. Balaban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nastula de bal. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lisek geeft de bal voor. Valo kopt de bal weg. Balaban met een sublieme pass. Schivo rent richting de bal. Schivo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Broili is nu in balbezit. Broili geeft de bal voor. Lisek heeft problemen om de bal te vangen. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek geeft de bal voor. Inworp. Rosolia met een snelle inworp. Martini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Przerada heeft problemen om de bal te vangen. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Schivo probeert de bal met de borst te controleren. Schivo haalt uit met een fantastische trap. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Martini speelt de bal door. Klungelig pakt Rosolia de bal. Rosolia speelt de bal door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 65%, Lech Poznań Kolejorz 35%.
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 0:2

46e minuut.
Valo met een sublieme pass. Pieniążek speelt de bal door. Kawa heeft problemen om de bal te vangen. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Buhain is nu in balbezit. Schivo is nu in balbezit. Kawa rent richting de bal. Schivo verovert de bal door een tackle van achteren. Schivo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Schivo rent richting de bal. Schivo haalt uit met een fantastische trap. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Martini passt de bal zonder na te denken. Buhain is nu in balbezit. Buhain passt de bal met de wreef. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Balaban haalt uit met een fantastische trap. Polaczek bokst de bal weg.

49e minuut.
Daar is Przerada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo rent richting de bal. Buhain bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhain draait met de bal, schiet en ... Polaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 0:3

50e minuut.
Torreti komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Balaban probeert naar een medespeler te passen. Bairon rent richting de bal. Bairon geeft de bal voor. Klungelig pakt Schivo de bal. Schivo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Broili kopt de bal weg. Buhain controleert de bal met de borst. Buhain passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś schiet op doel. Polaczek bokst de bal weg.

64e minuut.
Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąbkowski. Schivo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torreti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosolia geeft de bal voor. Bęś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 0:4

73e minuut.
Buhain met een sublieme pass. Rosolia rent richting de bal. Rosolia passt de bal zonder na te denken. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Givet geeft de bal voor. Inworp. Ataman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 1:4

80e minuut.
Dąbkowski probeert naar een medespeler te passen. Przerada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaban. Balaban krijgt een gele kaart. Przerada raakt geblesseerd tijdens het duel. Piosik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valo is nu in balbezit. Valo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 2:4

82e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Bęś passt de bal in één keer door. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban geeft een lange en hoge pass. Schivo maakt een snoekduik en kopt de bal. Polaczek bokst de bal weg. Pieniążek geeft een lange en hoge pass. Przerada kopt de bal weg. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valo haalt uit met een fantastische trap. Lledó Llano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 3:4

87e minuut.
Rosolia rent richting de bal. Rosolia passt de bal in één keer door. Pieniążek onderschept slim de pass. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Kawa met een harde bal richting middenveld. Schivo kopt de bal weg. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski rent richting de bal. Bęś onderschept slim de pass. Bęś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 65%, Lech Poznań Kolejorz 35%.
FC LG UNITED - Lech Poznań Kolejorz 3:4