Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Thalima Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5446
Bene Tleilax Khalil Gibran
b532_v.2 Tactiek CeroPuntoSirve
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 52.8
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Adaman geeft een hoge lob. Kiepura kan de bal niet met de borst controleren. Adaman rent richting de bal. Adaman geeft de bal voor. Komaritskiy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Enache passt de bal in één keer door. Mirek met een sublieme pass. Adaman speelt de bal door. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abdullayev heeft problemen om de bal te vangen. Abdullayev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enache zal de hoekschop nemen. Cihaner maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cihaner onderschept slim de pass. Abdullayev is nu in balbezit. Cihaner verovert de bal door een tackle van achteren. Cihaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Khalil Gibran 1:0

29e minuut.
Adaman passt de bal in één keer door. Orlich is nu in balbezit. Komaritskiy onderschept slim de pass. Komaritskiy schiet op doel. Mulligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Khalil Gibran 2:0

37e minuut.
Wolik probeert naar een medespeler te passen. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Enache met een sublieme pass. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner schiet op doel. Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal met de wreef. Adaman met een sublieme pass. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 26%, Khalil Gibran 74%.
Bene Tleilax - Khalil Gibran 2:0

46e minuut.
Sysio komt het veld opgelopen. Miloš komt het veld opgelopen. Soare komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Moceanu met een sublieme pass. Komaritskiy rent richting de bal. Sysio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sysio krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Moceanu met een sublieme pass. Komaritskiy is nu in balbezit. Huczała begaat een overtreding. Huczała krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Orlich geeft een lange en hoge pass. Vadnai is nu in balbezit. Mirek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Cihaner de bal. Sysio maakt een afschuwelijke overtreding. Cihaner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cihaner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Enache heeft problemen om de bal te vangen. Enache met een sublieme pass. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner schiet op doel. Mulligan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Khalil Gibran 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 34%, Khalil Gibran 66%.
Bene Tleilax - Khalil Gibran 3:0