Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cuna del Campeon del S.XX
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6640
carbonero-querido Olimar
B1 Tactiek mars attack
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten very good
good Passen solid
weak Verdedigen adequate


10e minuut.
Ubilla rent richting de bal. Ubilla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Triver de bal onder controle te krijgen. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Chiffone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frauchiger met een snelle inworp. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ... Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Uriona passt de bal in één keer door. Frauchiger speelt de bal door. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti schiet op doel. Farré probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Várhidi probeert naar een medespeler te passen. Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra is nu in balbezit. Ubilla onderschept slim de pass. Ubilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zambotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lacasa de bal. Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubilla haalt uit met een fantastische trap. Farré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Olimar 0:1

39e minuut.
Triver geeft de bal voor. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juanicó krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Waczków onderschept slim de pass. Waczków probeert naar een medespeler te passen. Uriona probeert naar een medespeler te passen. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 69%, Olimar 31%.
carbonero-querido - Olimar 0:1

46e minuut.
Reznik komt het veld opgelopen. Fatecha komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Jauregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubilla onderschept slim de pass. Ubilla passt de bal zonder na te denken. Ubal rent richting de bal. Ubal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farré met een harde bal richting middenveld. Frauchiger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zambotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Ellis de bal. Uriona speelt de bal door. Frauchiger rent richting de bal. Frauchiger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ubal passt de bal met de wreef. Ubilla rent richting de bal. Ubilla passt de bal zonder na te denken. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ubal is nu in balbezit. Ellis begaat een overtreding. Ubal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waczków zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zambotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Triver kopt de bal weg. Zambotti rent richting de bal. Zambotti probeert naar een medespeler te passen. Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 67%, Olimar 33%.
carbonero-querido - Olimar 0:1