Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ⚽️SHARKY STADIUM⚽️
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1691
⚽️PENROSE BOYS⚽️ CR Flamengo Rio de Janeiro
(*(*_(*_*)_*)*) Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 35.2
very good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Kosider rent richting de bal. Kosider probeert naar een medespeler te passen. Tomič is nu in balbezit. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fecarotta speelt de bal door. Gvardiol is nu in balbezit. Omek begaat een overtreding. Gvardiol raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Daar is Etchecopar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchecopar geeft een hoge lob. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel. Pradnesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 1:0

10e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Tlaga speelt de bal door. Kosider is nu in balbezit. Kosider draait met de bal, schiet en ... Pradnesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 2:0

11e minuut.
Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Tomič is nu in balbezit. Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 3:0

18e minuut.
Rubino onderschept slim de pass. Rubino met een sublieme pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
McKenna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspar is nu in balbezit. Borrasso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaspar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonilha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cancellieri bokst de bal weg.

31e minuut.
Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol geeft de bal voor. Daar is Etchecopar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fecarotta probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider draait met de bal, schiet en ... Pradnesh bokst de bal weg.

38e minuut.
Borrasso probeert naar een medespeler te passen. Kosider rent richting de bal. Kosider passt de bal in één keer door. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh bokst de bal weg.

39e minuut.
Gvardiol kopt de bal weg. Tomič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga schiet op doel. Pradnesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rubino speelt de bal door. Kosider is nu in balbezit. Kosider passt de bal zonder na te denken. Tlaga rent richting de bal. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Pradnesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga passt de bal met de wreef. Etchecopar is nu in balbezit. Etchecopar haalt uit met een fantastische trap. Tlaga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 4:0

43e minuut.
Inworp. Borrasso met de inworp. Hnida met een sublieme pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 43%, CR Flamengo Rio de Janeiro 57%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 4:0

46e minuut.
Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Kosider onderschept slim de pass. Kosider passt de bal in één keer door. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zanotti de bal. Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Hrebenciuc probeert naar een medespeler te passen. Gvardiol geeft de bal voor. Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pradnesh trapt de bal weg. Gardner kopt de bal weg. Daar is Bonilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Borrasso passt de bal zonder na te denken. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Etchecopar rent richting de bal. Etchecopar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fecarotta onderschept slim de pass. Fecarotta speelt de bal door. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 5:0

68e minuut.
Abbondanzieri is nu in balbezit. Gardner onderschept slim de pass. Gardner passt de bal zonder na te denken. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Cancellieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rossello geeft een lange en hoge pass. Kosider kopt de bal weg. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Pradnesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 6:0

75e minuut.
Gvardiol geeft een lange en hoge pass. Tomič is nu in balbezit. Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 7:0

80e minuut.
Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol geeft een hoge lob. Omek probeert de bal aan de voet te houden. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Pradnesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 8:0

83e minuut.
Zanotti heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga onderschept slim de pass. Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dias geeft een hoge lob. Borrasso kopt de bal weg. Kosider is nu in balbezit. Kosider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 39%, CR Flamengo Rio de Janeiro 61%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - CR Flamengo Rio de Janeiro 9:0