Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:23
  • Bekerwedstrijd: US Open Cup
  • Stadion: MEFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
albut @DaMuffinMan…….
523 Tactiek 532
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 62.5
average Schieten excellent
weak Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesen rent richting de bal. Giesen geeft de bal voor. Beaumont springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Giesen heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uribe de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzypek zal de hoekschop nemen. Beaumont krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:1

5e minuut.
Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek geeft een lange en hoge pass. Beaumont heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont schiet op doel. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:2

7e minuut.
Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek geeft de bal voor. Daar is Blakeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Grayson is nu in balbezit. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek met een sublieme pass. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Losio kopt de bal weg. Grayson probeert de bal met de borst te controleren. Uribe speelt de bal door. Udrea is nu in balbezit. Udrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:3

14e minuut.
Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek passt de bal in één keer door. Udrea met een sublieme pass. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Regojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grayson is nu in balbezit. Regojević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Regojević krijgt een gele kaart. Grayson raakt geblesseerd tijdens het duel. Udrea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:4

19e minuut.
Uribe rent richting de bal. Udrea onderschept slim de pass. Udrea passt de bal in één keer door. Grayson is nu in balbezit. Grayson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. Castilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beaumont is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giesen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beaumont krijgt zijn hoofd ertegen. Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Regojević met een sublieme pass. Klungelig pakt Bell de bal. Bell passt de bal in één keer door. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Grayson de bal. Grayson geeft de bal voor. Castilla heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Coggins probeert naar een medespeler te passen. Giesen kopt de bal weg. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:5

28e minuut.
Skrzypek geeft een hoge lob. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahan rent richting de bal. Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Coggins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Beaumont de bal. Castilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:6

34e minuut.
Regojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burraça met een snelle inworp. Udrea is nu in balbezit. Udrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grayson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Giesen passt de bal zonder na te denken. Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça passt de bal in één keer door. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Uribe kan de bal niet met de borst controleren. Grayson rent richting de bal. Grayson schiet op doel. Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coggins trapt de bal weg van het doel. Udrea kopt de bal weg. Grayson rent richting de bal. Grayson schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Castilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont passt de bal in één keer door. Grayson is nu in balbezit. Grayson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grayson draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Coggins trapt de bal weg van het doel. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea haalt uit met een fantastische trap. Coggins bokst de bal weg. Beaumont is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:7

45e minuut.
Giesen is nu in balbezit. Giesen speelt de bal door. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel. Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albut 92%, @DaMuffinMan……. 8%.
albut - @DaMuffinMan……. 0:8

53e minuut.
Beaumont schiet op doel. Regojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burraça neemt de hoekschop. Beaumont kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal zonder na te denken. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Regojević rent richting de bal. Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:9

57e minuut.
Udrea passt de bal met de wreef. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Regojević is nu in balbezit. Grayson onderschept slim de pass. Grayson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Burraça passt de bal met de wreef. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea passt de bal zonder na te denken. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Blakeman rent richting de bal. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont geeft een hoge lob. Grayson maakt een snoekduik en kopt de bal. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Beaumont controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coggins neemt vlug de vrije trap. Giesen kopt de bal weg. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Regojević onderschept slim de pass. Regojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skrzypek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrea geeft de bal voor. Coggins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Beaumont kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:10

68e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell speelt de bal door. Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Grayson rent richting de bal. Grayson draait met de bal, schiet en ... Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:11

70e minuut.
Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça speelt de bal door. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont geeft een hoge lob. Grayson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. Udrea rent richting de bal. Udrea geeft de bal voor. Grayson geeft een hoge lob. Beaumont springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:12

75e minuut.
Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal in één keer door. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:13

76e minuut.
Losio met een sublieme pass. McMahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Grayson met een sublieme pass. Daar is Udrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Beaumont rent richting de bal. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Coggins bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:14

80e minuut.
Inworp. Skrzypek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grayson kan de bal niet met de borst controleren. Grayson geeft een hoge lob. Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - @DaMuffinMan……. 0:15

84e minuut.
Beaumont rent richting de bal. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beaumont de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Giesen onderschept slim de pass. Giesen passt de bal in één keer door. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Beaumont rent richting de bal. Beaumont schiet op doel. Coggins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Skrzypek speelt de bal door. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea met een sublieme pass. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albut 90%, @DaMuffinMan……. 10%.
albut - @DaMuffinMan……. 0:15