Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights Phil My Tank XI
Normal Tactiek Hoho
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
20.1 gemiddelde waardering 40
poor Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Watson probeert de bal met de borst te controleren. Shaw is nu in balbezit. Shaw passt de bal zonder na te denken. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Stevens trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heffernan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaw controleert de bal met de borst. Shaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baser passt de bal zonder na te denken. Hawrysiuk rent richting de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:1

13e minuut.
Peake kopt de bal weg. Shaw is nu in balbezit. Shaw passt de bal zonder na te denken. Kamara heeft problemen om de bal te vangen. Kamara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ferris is nu in balbezit. Ferris geeft een lange en hoge pass. Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gardiner heeft problemen om de bal te vangen. Garland onderschept slim de pass. Garland geeft een lange en hoge pass. Kamara rent richting de bal. Kamara schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Shaw kan de bal niet met de borst controleren. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Baser speelt de bal door. Kamara is nu in balbezit. Kamara schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Heffernan is nu in balbezit. Hawrysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hawrysiuk probeert naar een medespeler te passen. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Heffernan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaw speelt de bal door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:2

37e minuut.
Griffiths passt de bal in één keer door. Heffernan is nu in balbezit. Nguyen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heffernan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Shaw onderschept slim de pass. Shaw met een sublieme pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:3

41e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson is nu in balbezit. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Tome probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:4

43e minuut.
Kamara probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Heffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffernan draait met de bal, schiet en ... Hawrysiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 63%, Phil My Tank XI 37%.
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:4

48e minuut.
Shaw speelt de bal door. Heffernan rent richting de bal. Heffernan passt de bal zonder na te denken. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hawrysiuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Heffernan met de inworp. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:5

64e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Heffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffernan draait met de bal, schiet en ... Paal! Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg.

67e minuut.
Garland probeert naar een medespeler te passen. Tome is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:6

75e minuut.
Heffernan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borkowski. Heffernan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heffernan komt bij de bal en schiet. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hawrysiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 65%, Phil My Tank XI 35%.
Eternal Knights - Phil My Tank XI 0:7