Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Heroes Southern Locomotive
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Smart geeft de bal voor. Inworp. Arthur met een snelle inworp. Doig bereikt de bal nog maar net als eerste. Doig geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Claudio Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudio Caniggia met een sublieme pass. Klungelig pakt MacBaxter de bal. Boswell is nu in balbezit. Boswell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doig is nu in balbezit. Doig speelt de bal door. Boswell is nu in balbezit. Boswell haalt uit met een fantastische trap. MacBean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 0:1

24e minuut.
Arthur met de inworp. MacIntyre is nu in balbezit. McNiven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNiven krijgt een gele kaart.

30e minuut.
MacLea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cavanagh met een snelle inworp. McNiven is nu in balbezit. McNiven geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Aitcheson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Windy Heroes - Southern Locomotive 1:1

38e minuut.
MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudio Caniggia verovert de bal door een tackle van achteren. Claudio Caniggia speelt de bal door. Aitcheson heeft problemen om de bal te vangen. Aitcheson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 2:1

41e minuut.
Maitland met een harde bal richting middenveld. Daar is MacBaxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doig met een sublieme pass. Boswell is nu in balbezit. Boswell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Windy Heroes - Southern Locomotive 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 58%, Southern Locomotive 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Windy Heroes - Southern Locomotive 2:2

49e minuut.
McNiven passt de bal met de wreef. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson draait met de bal, schiet en ... MacVinish is nu in balbezit. MacVinish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven passt de bal zonder na te denken. Daar is Aitcheson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aitcheson schiet op doel. Maitland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 3:2

57e minuut.
MacIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. MacIntyre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sutton de bal. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sutton kopt de bal weg. MacBaxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur maakt een afschuwelijke overtreding. Arthur krijgt een gele kaart.

63e minuut.
MacKindlay verovert de bal door een tackle van achteren. MacKindlay speelt de bal door. MacBaxter rent richting de bal. Boswell verovert de bal door een tackle van achteren. Boswell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Claudio Caniggia kopt de bal weg. MacIlrevie speelt de bal door. MacLea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McNiven rent richting de bal. McNiven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Southern Locomotive 4:2

88e minuut.
MacIntyre met een sublieme pass. Arthur rent richting de bal. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 50%, Southern Locomotive 50%.
Windy Heroes - Southern Locomotive 4:2