Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:23
  • Bekerwedstrijd: Scottish Cup
  • Stadion: TA95 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
TA95 WISLOKA 1908 DEBICA
Normal Tactiek nova1
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 56.4
weak Schieten outstanding
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş passt de bal in één keer door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Murie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1

2e minuut.
Yardley passt de bal in één keer door. Grima bereikt de bal nog maar net als eerste. Grima geeft een lange en hoge pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amuado krijgt zijn hoofd ertegen. Murie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Komoda passt de bal met de wreef. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dickson geeft een lange en hoge pass. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:2

9e minuut.
Äyräväinen geeft de bal voor. Românaş rent richting de bal. Românaş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Cardoso de bal. Murie speelt de bal door. Jelonkowski kopt de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Murie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:3

15e minuut.
McVicar rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Dickson is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:4

17e minuut.
Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft een hoge lob. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:5

20e minuut.
Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski passt de bal in één keer door. Komoda met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:6

23e minuut.
Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:7

25e minuut.
Komoda kan de bal niet met de borst controleren. Komoda geeft een hoge lob. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Murie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:8

27e minuut.
Amuado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jelonkowski de bal. Amuado is nu in balbezit. Amuado geeft de bal voor. Cardoso springt en kopt de bal. Murie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Amuado rent richting de bal. Amuado passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Murie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:9

33e minuut.
Inworp. McAvennie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amuado met een sublieme pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Komoda met een sublieme pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amuado met een snelle inworp. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski geeft de bal voor. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:10

41e minuut.
Klungelig pakt McAvennie de bal. Amuado is nu in balbezit. Klungelig pakt Amuado de bal. Amuado geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TA95 75%, WISLOKA 1908 DEBICA 25%.
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:10

47e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Morgan controleert de bal met de borst. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:11

50e minuut.
Amuado geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Morgan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cardoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komoda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:12

52e minuut.
Amuado verovert de bal door een tackle van achteren. Amuado passt de bal met de wreef. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda geeft de bal voor. Cardoso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:13

53e minuut.
Grima geeft een lange en hoge pass. Cardoso probeert de bal aan de voet te houden. Dickson is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Knox rent richting de bal. Amuado onderschept slim de pass. Amuado met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Murie trapt de bal weg van het doel. Amuado kopt de bal weg. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:14

60e minuut.
McLean kopt de bal weg. Amuado rent richting de bal. Amuado passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:15

62e minuut.
Nicholson speelt de bal door. Amuado heeft problemen om de bal te vangen. Amuado passt de bal met de wreef. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Amuado geeft de bal voor. Cardoso rent richting de bal. Românaş speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:16

66e minuut.
Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski geeft de bal voor. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso schiet op doel. Murie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Românaş passt de bal in één keer door. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:17

69e minuut.
Dickson met een sublieme pass. Amuado is nu in balbezit. Amuado geeft de bal voor. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Gordon de bal onder controle te krijgen. Komoda probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:18

72e minuut.
Knox passt de bal met de wreef. McAvennie rent richting de bal. McAvennie speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Murie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Amuado onderschept slim de pass. Nicholson is nu in balbezit. Amuado onderschept slim de pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:19

79e minuut.
Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morgan de bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Murie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:20

84e minuut.
Komoda probeert naar een medespeler te passen. Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een lange en hoge pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:21

85e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Komoda speelt de bal door. Românaş met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Murie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Morgan de bal. Murie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Amuado rent richting de bal. Amuado schiet op doel. Murie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:22

87e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda is nu in balbezit. Komoda passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Äyräväinen rent richting de bal. Jelonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jelonkowski speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TA95 75%, WISLOKA 1908 DEBICA 25%.
TA95 - WISLOKA 1908 DEBICA 0:22