Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaimiečių Driskiai FK Sensation
Normal Tactiek special
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Miklušas rent richting de bal. Zavadskis is nu in balbezit. Miklušas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miklušas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Seyirten rent richting de bal. Seyirten geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Narkūnas de bal. Miklušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklušas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:1

17e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo geeft een hoge lob. Daar is Traigys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zavadskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmanas onderschept slim de pass. Kaufmanas speelt de bal door. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:2

22e minuut.
Acciari speelt de bal door. Miklušas met een sublieme pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Petkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:3

31e minuut.
Paišys bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari verovert de bal door een tackle van achteren. Acciari geeft de bal voor. Daar is Narkūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklušas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Narkūnas met een harde bal richting middenveld. Kliokmanas rent richting de bal. Seyirten begaat een overtreding. Seyirten krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seyirten met de inworp. Kaufmanas is nu in balbezit. Kaufmanas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Traigys bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre onderschept slim de pass. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Petkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaufmanas is nu in balbezit. Kaufmanas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vidaurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklušas rent richting de bal. Miklušas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:4

36e minuut.
Kilys rent richting de bal. Vidaurre onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrodėjus. Dobrodėjus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaimiečių Driskiai 78%, FK Sensation 22%.
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:4

54e minuut.
Acciari is nu in balbezit. Kaufmanas rent richting de bal. Kaufmanas speelt de bal door. Klungelig pakt Vidaurre de bal. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Petkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Acciari is nu in balbezit. Dobrodėjus is nu in balbezit. Acciari onderschept slim de pass. Kaufmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmanas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Revnic komt het veld opgelopen. Stelnionis komt het veld opgelopen. Jakubonis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kaufmanas passt de bal in één keer door. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Traigys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidaurre raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidaurre legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:5

65e minuut.
Gilevskis speelt de bal door. Stelnionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelnionis geeft een lange en hoge pass. Jakubonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubonis draait met de bal, schiet en ... Petkauskas bokst de bal weg.

70e minuut.
Revnic geeft een lange en hoge pass. Gilevskis met een sublieme pass. Klungelig pakt Jakubonis de bal. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kaufmanas rent richting de bal. Kaufmanas passt de bal in één keer door. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Petkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:6

73e minuut.
Revnic probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal met de wreef. Jakubonis is nu in balbezit. Jakubonis draait met de bal, schiet en ... Petkauskas bokst de bal weg. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Jakubonis probeert de bal aan de voet te houden. Petkauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petkauskas met een sublieme pass. Stelnionis speelt de bal door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:7

80e minuut.
Seyirten met de inworp. Kaufmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmanas geeft de bal voor. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaimiečių Driskiai 75%, FK Sensation 25%.
Kaimiečių Driskiai - FK Sensation 0:8