Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Lachen Schneemannshausen
Vorwärts Tactiek New 3-3-2-2 CA
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Persyn speelt de bal door. Daar is Baumgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ormaetxea speelt de bal door. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bonfils met een harde bal richting middenveld. Persyn is nu in balbezit. Persyn geeft een hoge lob. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. Bonfils probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 0:1

21e minuut.
Bättig verovert de bal door een tackle van achteren. Bättig geeft een hoge lob. Hermann kopt de bal weg. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Helios is nu in balbezit. Helios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:1

42e minuut.
Persyn passt de bal in één keer door. Studer is nu in balbezit. Studer geeft de bal voor. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lachen 70%, Schneemannshausen 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:1

54e minuut.
Samstag passt de bal in één keer door. Studer probeert de bal aan de voet te houden. Gärtner rent richting de bal. Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner geeft de bal voor. Bonfils probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zumstein rent richting de bal. Zumstein passt de bal in één keer door. Samstag rent richting de bal. Aeschlimann onderschept slim de pass. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Albrecht geeft een hoge lob. Persyn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samstag de bal. Studer is nu in balbezit. Studer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zumstein passt de bal met de wreef. Gärtner geeft de bal voor. Ormaetxea kopt de bal weg. Persyn speelt de bal door. Aeschlimann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Naser met een sublieme pass. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn geeft een lange en hoge pass. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann heeft problemen om de bal te vangen. Aeschlimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lachen 63%, Schneemannshausen 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Bättig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baumgartner met de inworp. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:2

105e minuut.
Naser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Persyn is nu in balbezit. Persyn geeft een hoge lob. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lachen 66%, Schneemannshausen 34%.
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:3

108e minuut.
Beer geeft de bal voor. Inworp. Baumgartner met een snelle inworp. Persyn rent richting de bal. Persyn geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:4

109e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Ormaetxea is nu in balbezit. Helios begaat een overtreding. Helios krijgt een gele kaart.

111e minuut.
Ormaetxea probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner met een sublieme pass. Persyn probeert naar een medespeler te passen. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer draait met de bal, schiet en ... Bonfils verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aeschlimann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lachen 65%, Schneemannshausen 35%.
Torpedo Lachen - Schneemannshausen 1:5