Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reippaat Kay FC
442 Tactiek 442 Diamond
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Perälampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Könönen is nu in balbezit. Stubb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stubb krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tuovila passt de bal met de wreef. Stubb rent richting de bal. Stubb passt de bal zonder na te denken. Sievilä heeft problemen om de bal te vangen. Sievilä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Salvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvo met een sublieme pass. Corstjens met een sublieme pass. Syrjänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjänne schiet op doel. Levonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corstjens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuovila geeft een lange en hoge pass. Sievilä rent richting de bal. Sievilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reippaat - Kay FC 0:1

16e minuut.
Stubb rent richting de bal. Stubb passt de bal zonder na te denken. Tuovila probeert naar een medespeler te passen. Syrjänne rent richting de bal. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Halmetoja met een sublieme pass. Klungelig pakt Stubb de bal. Stubb passt de bal met de wreef. Tuovila is nu in balbezit. Tuovila geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Levonen trapt de bal weg van het doel. Tuovila kopt de bal weg. Sievilä kan de bal niet met de borst controleren. Sievilä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tuovila bereikt de bal nog maar net als eerste. Corstjens rent richting de bal. Corstjens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sievilä de bal. Sievilä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Salvo kopt de bal weg. Syrjänne kan de bal niet met de borst controleren. Tuovila probeert naar een medespeler te passen. Sievilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievilä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Halmetoja geeft een lange en hoge pass. Tuovila rent richting de bal. Tuovila geeft een hoge lob. Corstjens rent richting de bal. Corstjens geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Corstjens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuovila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuovila passt de bal in één keer door. Sievilä rent richting de bal. Sievilä schiet op doel. Levonen bokst de bal weg. Sievilä is nu in balbezit. Sievilä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stubb passt de bal met de wreef. Sievilä heeft problemen om de bal te vangen. Sievilä passt de bal met de wreef. Syrjänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjänne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Salvo speelt de bal door. Syrjänne is nu in balbezit. Syrjänne passt de bal zonder na te denken. Sievilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reippaat 86%, Kay FC 14%.
FC Reippaat - Kay FC 0:1

47e minuut.
Stubb geeft een lange en hoge pass. Hakanen verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corstjens zal de hoekschop nemen. Sievilä maakt een snoekduik en kopt de bal. Levonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Rautavuo verovert de bal door een tackle van achteren. Rautavuo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stubb met een snelle inworp. Tuovila geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Doeltrap. Levonen trapt de bal weg. Halmetoja is nu in balbezit. Stubb rent richting de bal. Stubb geeft een hoge lob. Paal! Levonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Sievilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Silvennoinen heeft problemen om de bal te vangen. Corstjens rent richting de bal. Corstjens geeft een lange en hoge pass. Sievilä rent richting de bal. Sievilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reippaat - Kay FC 0:2

60e minuut.
Tuovila is nu in balbezit. Tuovila met een sublieme pass. Stubb heeft problemen om de bal te vangen. Stubb geeft een hoge lob. Sievilä springt en kopt de bal. Levonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Syrjänne rent richting de bal. Syrjänne geeft een lange en hoge pass. Stubb rent richting de bal. Sievilä rent richting de bal. Sievilä schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reippaat - Kay FC 0:3

72e minuut.
Sukula met de inworp. Tuovila rent richting de bal. Tuovila geeft een hoge lob. Syrjänne krijgt zijn hoofd ertegen. Levonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Tuovila met een sublieme pass. Halmetoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubb onderschept slim de pass. Sievilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievilä haalt uit met een fantastische trap. Levonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tuovila rent richting de bal. Tuovila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rantala de bal. Syrjänne rent richting de bal. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stubb kopt de bal weg. Sievilä is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rautavuo. Sievilä raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuovila wilt de vrije trap nemen. Levonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Syrjänne is nu in balbezit. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reippaat 87%, Kay FC 13%.
FC Reippaat - Kay FC 0:3