Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano FC Hirvijoki
Prässi2 Tactiek PepiFoncoAtt1
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.3 gemiddelde waardering 59.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Honka speelt de bal door. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een hoge lob. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:1

8e minuut.
İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş speelt de bal door. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:2

19e minuut.
Honka kopt de bal weg. Salolatva is nu in balbezit. Peräaho rent richting de bal. Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Honka passt de bal met de wreef. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan bokst de bal weg.

30e minuut.
Leikola speelt de bal door. Paasila rent richting de bal. Paasila geeft een hoge lob. Prelas is nu in balbezit. Prelas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salolatva is nu in balbezit. Salolatva passt de bal in één keer door. Graffite rent richting de bal. Graffite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:3

40e minuut.
Ilmarinen geeft een lange en hoge pass. Kostianovsky probeert de bal aan de voet te houden. Salolatva rent richting de bal. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:4

41e minuut.
Salolatva rent richting de bal. Paasila is nu in balbezit. Salolatva onderschept slim de pass. Salolatva geeft de bal voor. Honka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İlkateş zal de hoekschop nemen. Salolatva krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Anttonen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 66%, FC Hirvijoki 34%.
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:4

46e minuut.
Anttonen speelt de bal door. Niinihuhta geeft de bal voor. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:5

54e minuut.
Ilmarinen geeft de bal voor. Klungelig pakt Peräaho de bal. Salolatva rent richting de bal. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:6

58e minuut.
Kostianovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky geeft de bal voor. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:7

63e minuut.
Merisalo is nu in balbezit. Syvälä rent richting de bal. Merisalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merisalo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Honka probeert naar een medespeler te passen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Niinihuhta probeert naar een medespeler te passen. Peräaho heeft problemen om de bal te vangen. Salolatva is nu in balbezit. Daar is Salolatva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salolatva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Paasila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peräjärvi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Niinihuhta rent richting de bal. Niinihuhta passt de bal met de wreef. Mustapuro probeert naar een medespeler te passen. İlkateş rent richting de bal. İlkateş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 62%, FC Hirvijoki 38%.
FC Capitano - FC Hirvijoki 0:7