Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Warcz Grumpy Dinasours
Normal Tactiek Smart
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Bălăcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bălăcescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăcescu passt de bal zonder na te denken. Husøy is nu in balbezit. Husøy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Osvold geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bălăcescu met de inworp. Nistad geeft een lange en hoge pass. Cinovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bakke geeft de bal voor. Øygarden bereikt de bal nog maar net als eerste. Øygarden geeft een hoge lob. Muratori is nu in balbezit. Muratori geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Husøy rent richting de bal. Husøy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:1

13e minuut.
Sjøli onderschept slim de pass. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellheim rent richting de bal. Cinovas verovert de bal door een tackle van achteren. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vedøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad verovert de bal door een tackle van achteren. Nistad passt de bal in één keer door. Cinovas rent richting de bal. Cinovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:2

20e minuut.
Øygarden heeft problemen om de bal te vangen. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas geeft de bal voor. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:3

22e minuut.
Røstad speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bălăcescu de bal onder controle te krijgen. Tronhuus rent richting de bal. Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu geeft een hoge lob. Røstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Husøy rent richting de bal. Husøy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:4

25e minuut.
Sjøli geeft de bal voor. Klungelig pakt Bălăcescu de bal. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:5

27e minuut.
Nistad met een sublieme pass. Sjøli rent richting de bal. Sjøli speelt de bal door. Husøy is nu in balbezit. Husøy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nistad heeft problemen om de bal te vangen. Nistad probeert naar een medespeler te passen. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fjellheim verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:6

29e minuut.
Cinovas passt de bal in één keer door. Nistad geeft een lange en hoge pass. Bălăcescu kopt de bal weg. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:7

35e minuut.
Vedøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad verovert de bal door een tackle van achteren. Nistad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Husøy de bal. Husøy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bălăcescu geeft de bal voor. Osvold kopt de bal weg. Daar is Øygarden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cinovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stensvold rent richting de bal. Stensvold met een sublieme pass. Muratori geeft de bal voor. Husøy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Warcz 82%, Grumpy Dinasours 18%.
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:7

49e minuut.
Daar is Bakke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakke geeft een hoge lob. Tronhuus kopt de bal weg. Cinovas rent richting de bal. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:8

53e minuut.
Sjøli geeft de bal voor. Osvold kopt de bal weg. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fjellheim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sjøli neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Fjellheim met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sjøli met een snelle inworp. Muratori geeft een hoge lob. Cinovas kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Røstad trapt de bal weg van het doel. Sjøli kopt de bal weg. Øygarden rent richting de bal. Cinovas onderschept slim de pass. Cinovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sjøli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøli probeert naar een medespeler te passen. Bălăcescu is nu in balbezit. Bălăcescu schiet op doel. Vedøy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu geeft de bal voor. Nistad geeft een hoge lob. Cinovas rent richting de bal. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Aanestad trapt de bal weg. Husøy kopt de bal weg. Cinovas rent richting de bal. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. Røstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas speelt de bal door. Husøy rent richting de bal. Husøy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:9

76e minuut.
Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu geeft een hoge lob. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel. Røstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:10

82e minuut.
Fjellheim geeft een hoge lob. Inworp. Sjøli met een snelle inworp. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas geeft de bal voor. Røstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Nistad geeft een lange en hoge pass. Cinovas krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Osvold de bal. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:11

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Røstad niet meer kan verder spelen. Guldahl komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Muratori passt de bal met de wreef. Sjøli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøli geeft een hoge lob. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. Guldahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vedøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinovas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sjøli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy draait met de bal, schiet en ... Guldahl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Warcz 85%, Grumpy Dinasours 15%.
Lechia Warcz - Grumpy Dinasours 0:12