Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carbonero FC Arquitectos Unidos
A huevo Tactiek Defend
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 58.1
good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Skut passt de bal zonder na te denken. Hompoth heeft problemen om de bal te vangen. Hompoth met een sublieme pass. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korbut rent richting de bal. Korbut schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:0

20e minuut.
Güneş rent richting de bal. Paoloski verovert de bal door een tackle van achteren. Sellaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paoloski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saharov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nario zal de hoekschop nemen. Saharov springt en kopt de bal. Gogoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:1

27e minuut.
Paoloski geeft een hoge lob. Tyrajski kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paoloski neemt de hoekschop. Saharov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 70%, Arquitectos Unidos 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:1

57e minuut.
Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Ornelas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saharov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peula met een snel genomen vrije trap. Sellaro kopt de bal weg. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong geeft de bal voor. Bankowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ilică probeert naar een medespeler te passen. Skut controleert de bal met de borst. Nario bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 64%, Arquitectos Unidos 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Nario geeft de bal voor. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Gogoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:2

98e minuut.
Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz met een sublieme pass. Hompoth is nu in balbezit. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

101e minuut.
Klungelig pakt Tyrajski de bal. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva Ornelas. Silva Ornelas krijgt een gele kaart.

104e minuut.
Gonzalez probeert naar een medespeler te passen. Peula bereikt de bal nog maar net als eerste. Peula passt de bal in één keer door. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 80%, Arquitectos Unidos 20%.
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:2

111e minuut.
Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nario is nu in balbezit. Güneş verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:3

118e minuut.
Tyrajski verovert de bal door een tackle van achteren. Peula verovert de bal door een tackle van achteren. Peula geeft een hoge lob. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov schiet op doel. Gogoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonero FC 59%, Arquitectos Unidos 41%.
Carbonero FC - Arquitectos Unidos 1:3