Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO ABORA Nacional Río
LPQLP Tactiek OK2012
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 44.4
formidable Schieten solid
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


6e minuut.
Takvonyan met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bucerzan trapt de bal weg van het doel. Sabiá kopt de bal weg. Giacco rent richting de bal. Giacco schiet op doel. Aprili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Takvonyan geeft een lange en hoge pass. Nordvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvi geeft de bal voor. Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona draait met de bal, schiet en ... Aprili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz passt de bal in één keer door. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO ABORA - Nacional Río 1:0

23e minuut.
Aprili met een sublieme pass. Wołyniec is nu in balbezit. Bernardi begaat een overtreding. Bernardi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Franco rent richting de bal. Mazouch geeft de bal voor. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEPORTIVO ABORA - Nacional Río 1:1

33e minuut.
Nordvi rent richting de bal. Nordvi geeft een hoge lob. Magno rent richting de bal. Antona onderschept slim de pass. Antona schiet op doel. Aprili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bucerzan met een sublieme pass. Takvonyan kopt de bal weg. Nordvi is nu in balbezit. Gaeta onderschept slim de pass. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rogacz probeert naar een medespeler te passen. Sabiá geeft een lange en hoge pass. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz passt de bal met de wreef. Antona is nu in balbezit. Antona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO ABORA 40%, Nacional Río 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEPORTIVO ABORA - Nacional Río 1:1

64e minuut.
Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz passt de bal zonder na te denken. Antona is nu in balbezit. Antona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO ABORA - Nacional Río 2:1

67e minuut.
Magno geeft de bal voor. Inworp. Sabiá met een snelle inworp. Giacco is nu in balbezit. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Antona kan de bal niet met de borst controleren. Magno is nu in balbezit. Antona onderschept slim de pass. Antona draait met de bal, schiet en ... Aprili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO ABORA - Nacional Río 3:1

72e minuut.
Takvonyan met een sublieme pass. Nordvi geeft een hoge lob. Bernardi heeft problemen om de bal te vangen. Rogacz rent richting de bal. Rogacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rogacz rent richting de bal. Rogacz geeft een lange en hoge pass. Takvonyan rent richting de bal. Giacco verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Aprili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO ABORA 30%, Nacional Río 70%.
DEPORTIVO ABORA - Nacional Río 3:1