Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Bezhitsa ZRSK
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Radman probeert naar een medespeler te passen. Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Világi rent richting de bal. Világi passt de bal in één keer door. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán draait met de bal, schiet en ... Zheltorot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Világi passt de bal met de wreef. Ziemianin is nu in balbezit. Ziemianin passt de bal in één keer door. Gebre Selassie heeft problemen om de bal te vangen. Gebre Selassie geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zheltorot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:1

10e minuut.
Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi passt de bal zonder na te denken. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ... Zheltorot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:2

11e minuut.
Inworp. Buroni met de inworp. Radman is nu in balbezit. Radman geeft de bal voor. Farfán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kopejkin met een harde bal richting middenveld. Világi met een sublieme pass. Eganov rent richting de bal. Buroni verovert de bal door een tackle van achteren. Buroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda met een sublieme pass. Farfán rent richting de bal. Farfán schiet op doel. Zheltorot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:3

27e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Zakusov is nu in balbezit. Farfán onderschept slim de pass. Farfán draait met de bal, schiet en ... Zheltorot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:4

29e minuut.
Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin passt de bal met de wreef. Rapoport is nu in balbezit. Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Zheltorot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rapoport met een harde bal richting middenveld. Kopejkin kopt de bal weg. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Rapoport geeft een lange en hoge pass. Radman rent richting de bal. Radman probeert naar een medespeler te passen. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni schiet op doel. Zheltorot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gebre Selassie met een snelle inworp. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft de bal voor. Daar is Buroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buroni draait met de bal, schiet en ... Zheltorot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lapshin rent richting de bal. Prpa verovert de bal door een tackle van achteren. Prpa geeft de bal voor. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:5

41e minuut.
Lapshin is nu in balbezit. Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin passt de bal in één keer door. Farfán is nu in balbezit. Farfán draait met de bal, schiet en ... Zheltorot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bezhitsa 75%, ZRSK 25%.
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:5

46e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziemianin de bal. Ziemianin passt de bal in één keer door. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Farfán rent richting de bal. Shansutdiev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farfán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziemianin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zheltorot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:6

52e minuut.
Farfán probeert naar een medespeler te passen. Gebre Selassie is nu in balbezit. Ziemianin geeft een lange en hoge pass. Buroni is nu in balbezit. Buroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rapoport is nu in balbezit. Rapoport geeft de bal voor. Inworp. Radman met een snelle inworp. Buroni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Radman onderschept slim de pass. Radman passt de bal met de wreef. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rapoport de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ojeda neemt de hoekschop. Zheltorot met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Buroni geeft een hoge lob. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie schiet op doel. Shansutdiev probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gebre Selassie speelt de bal door. Farfán rent richting de bal. Farfán passt de bal met de wreef. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:7

79e minuut.
Ojeda passt de bal met de wreef. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie passt de bal zonder na te denken. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hapov rent richting de bal. Prpa verovert de bal door een tackle van achteren. Prpa probeert naar een medespeler te passen. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bezhitsa 80%, ZRSK 20%.
FC_Bezhitsa - ZRSK 0:7