Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Venstspils Riga FC
Normal Tactiek 5-3-2
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Doeltrap. Zilmatis met een harde bal richting middenveld. Hải Phong kopt de bal weg. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carmignani passt de bal in één keer door. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Umlauf rent richting de bal. Umlauf draait met de bal, schiet en ... Zilmatis bokst de bal weg.

8e minuut.
Leicis is nu in balbezit. Leicis passt de bal met de wreef. Ķeizars bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf verovert de bal door een tackle van achteren. Umlauf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:1

11e minuut.
Olechowski geeft de bal voor. Ķeizars heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Leicis de bal. Umlauf rent richting de bal. Umlauf passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Olechowski passt de bal in één keer door. Carmignani rent richting de bal. Carmignani probeert naar een medespeler te passen. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carmignani rent richting de bal. Carmignani passt de bal zonder na te denken. Olechowski speelt de bal door. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olechowski is nu in balbezit. Olechowski passt de bal in één keer door. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf draait met de bal, schiet en ... Ķeizars probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Moretti met een sublieme pass. Olechowski speelt de bal door. Umlauf is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:2

29e minuut.
Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Ķeizars rent richting de bal. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalıoğlu schiet op doel. Zilmatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:3

31e minuut.
Olechowski met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu geeft een hoge lob. Umlauf rent richting de bal. Umlauf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kolle probeert naar een medespeler te passen. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong passt de bal in één keer door. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:4

41e minuut.
Vectēvs met een sublieme pass. Daar is Sudrabkalns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vectēvs rent richting de bal. Bandırmalıoğlu onderschept slim de pass. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Margots heeft problemen om de bal te vangen. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf draait met de bal, schiet en ... Zilmatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Margots geeft de bal voor. Inworp. Hải Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umlauf rent richting de bal. Umlauf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Umlauf speelt de bal door. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķeizars legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bandırmalıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandırmalıoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Venstspils 82%, Riga FC 18%.
Fk Venstspils - Riga FC 0:5

46e minuut.
Bandırmalıoğlu passt de bal in één keer door. Telvi is nu in balbezit. Telvi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bandırmalıoğlu de bal. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hải Phong passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hải Phong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šķēle komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Šķēle is nu in balbezit. Olechowski speelt de bal door. Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter met een sublieme pass. Daar is Lomiks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umlauf rent richting de bal. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Šķēle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudrabkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Šķēle zijn tegenspeler op de grond. Šķēle krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šķimelis stond buitenspel. Kolle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carmignani met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zilmatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zilmatis speelt de bal door. Šķēle geeft een lange en hoge pass. Umlauf rent richting de bal. Umlauf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Carmignani probeert naar een medespeler te passen. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf passt de bal zonder na te denken. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:6

59e minuut.
Carmignani passt de bal zonder na te denken. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski passt de bal in één keer door. Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Olechowski speelt de bal door. Carmignani is nu in balbezit. Carmignani passt de bal zonder na te denken. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bandırmalıoğlu passt de bal met de wreef. Lomiks rent richting de bal. Umlauf verovert de bal door een tackle van achteren. Umlauf haalt uit met een fantastische trap. Zilmatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:7

70e minuut.
Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu geeft de bal voor. Umlauf rent richting de bal. Umlauf draait met de bal, schiet en ... Zilmatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:8

74e minuut.
Zilmatis trapt de bal weg van het doel. Pīpeskāts kopt de bal weg. Leicis probeert de bal aan de voet te houden. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hofstetter kopt de bal weg. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bandırmalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zilmatis trapt de bal weg. Carmignani kopt de bal weg. Klungelig pakt Raudups de bal. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Zilmatis bokst de bal weg. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venstspils - Riga FC 0:9

82e minuut.
Ķeizars geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmignani met de inworp. Bandırmalıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Margots bereikt de bal nog maar net als eerste. Margots geeft de bal voor. Šķimelis kopt de bal weg. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Zilmatis bokst de bal weg.

85e minuut.
Olechowski met een sublieme pass. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Venstspils 84%, Riga FC 16%.
Fk Venstspils - Riga FC 0:9