Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лёгкія Гусі Вогненныя Змагары
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vykun geeft een lange en hoge pass. Karal`kevich heeft problemen om de bal te vangen. Vykun rent richting de bal. Vykun schiet op doel. Hlushaczenka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stsyapanau verovert de bal door een tackle van achteren. Bahtsin verovert de bal door een tackle van achteren. Bahtsin probeert naar een medespeler te passen. Chabatarovich heeft problemen om de bal te vangen. Chabatarovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Baklanau trapt de bal weg van het doel. Nupreichyk kopt de bal weg. Vykun heeft problemen om de bal te vangen. Chabatarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabatarovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Karal`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vykun onderschept slim de pass. Kushnir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vykun rent richting de bal. Vykun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nupreichyk heeft problemen om de bal te vangen. Stsyapanau is nu in balbezit. Nupreichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Nupreichyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лёгкія Гусі - Вогненныя Змагары 0:1

31e minuut.
Stsyapanau verovert de bal door een tackle van achteren. Nupreichyk rent richting de bal. Stsyapanau verovert de bal door een tackle van achteren. Chabatarovich onderschept slim de pass. Chabatarovich haalt uit met een fantastische trap. Baklanau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nupreichyk rent richting de bal. Nupreichyk haalt uit met een fantastische trap. Baklanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Лёгкія Гусі - Вогненныя Змагары 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лёгкія Гусі 55%, Вогненныя Змагары 45%.
Лёгкія Гусі - Вогненныя Змагары 0:2

50e minuut.
Nupreichyk is nu in balbezit. Nupreichyk met een sublieme pass. Uhvat is nu in balbezit. Chabatarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Chabatarovich haalt uit met een fantastische trap. Baklanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Лёгкія Гусі - Вогненныя Змагары 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Vykun de bal. Chabatarovich is nu in balbezit. Vykun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vykun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vykun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Rebryn probeert naar een medespeler te passen. Nupreichyk rent richting de bal. Chabatarovich is nu in balbezit. Nupreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupreichyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лёгкія Гусі - Вогненныя Змагары 0:4

60e minuut.
Tsapkala probeert naar een medespeler te passen. Nupreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stsyapanau rent richting de bal. Nupreichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Nupreichyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rabovich probeert naar een medespeler te passen. Nupreichyk rent richting de bal. Nupreichyk passt de bal zonder na te denken. Chabatarovich is nu in balbezit. Chabatarovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rabovich heeft problemen om de bal te vangen. Eulash bereikt de bal nog maar net als eerste. Eulash passt de bal in één keer door. Vykun is nu in balbezit. Vykun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Eulash bereikt de bal nog maar net als eerste. Eulash passt de bal met de wreef. Uhvat heeft problemen om de bal te vangen. Nupreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupreichyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лёгкія Гусі 70%, Вогненныя Змагары 30%.
Лёгкія Гусі - Вогненныя Змагары 0:4