Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Zlatna Dolina
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Mostar United FC Los Biancos
352 Tactiek 2-l8-4-db8-M8
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 53.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen excellent
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Dubljević speelt de bal door. Torres Belén probeert de bal aan de voet te houden. Ekmečić is nu in balbezit. Torres Belén verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. Vukša bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stampone zal de hoekschop nemen. Daar is Rezdevšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezdevšek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:1

3e minuut.
Zugor probeert naar een medespeler te passen. Kreho heeft problemen om de bal te vangen. Rezdevšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. Vukša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:2

4e minuut.
Stampone probeert naar een medespeler te passen. Dubljević is nu in balbezit. Dubljević met een sublieme pass. Rezdevšek heeft problemen om de bal te vangen. Rezdevšek draait met de bal, schiet en ... Vukša bokst de bal weg.

8e minuut.
Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paa onderschept slim de pass. Paa passt de bal met de wreef. Rezdevšek rent richting de bal. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. Vukša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Stampone geeft een lange en hoge pass. Torres Belén controleert de bal met de borst. Ročen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén onderschept slim de pass. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. Vukša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Obradović is nu in balbezit. Paa verovert de bal door een tackle van achteren. Paa probeert naar een medespeler te passen. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vukša probeert naar een medespeler te passen. Stampone kopt de bal weg. Torres Belén is nu in balbezit. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... Vukša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stampone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampone passt de bal met de wreef. Torres Belén is nu in balbezit. Rezdevšek is nu in balbezit. Rezdevšek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Banjac geeft een hoge lob. Macura kopt de bal weg. Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Rezdevšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezdevšek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampone rent richting de bal. Stampone passt de bal in één keer door. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:3

22e minuut.
Stampone speelt de bal door. Paa probeert naar een medespeler te passen. Rezdevšek is nu in balbezit. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. Vukša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:4

25e minuut.
Obradović rent richting de bal. Stampone is nu in balbezit. Stampone speelt de bal door. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. Vukša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vukša trapt de bal weg van het doel. Kotyuk rent richting de bal. Kotyuk probeert naar een medespeler te passen. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:5

30e minuut.
Rainato geeft een lange en hoge pass. Torres Belén is nu in balbezit. Stampone met een sublieme pass. Rezdevšek is nu in balbezit. Rezdevšek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:6

32e minuut.
Obradović rent richting de bal. Stampone verovert de bal door een tackle van achteren. Stampone met een sublieme pass. Klungelig pakt Torres Belén de bal. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kotyuk is nu in balbezit. Kotyuk geeft een lange en hoge pass. Macura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rezdevšek rent richting de bal. Rezdevšek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rezdevšek onderschept slim de pass. Banjac is nu in balbezit. Rezdevšek onderschept slim de pass. Rezdevšek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:7

40e minuut.
Inworp. Paa met de inworp. Rezdevšek rent richting de bal. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. Ekmečić probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mostar United FC 88%, Los Biancos 12%.
Mostar United FC - Los Biancos 0:7

50e minuut.
Paa passt de bal met de wreef. Dubljević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torres Belén de bal. Stampone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampone schiet op doel. Vukša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Banjac de bal. Rezdevšek rent richting de bal. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Banjac is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paa neemt de hoekschop. Rezdevšek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stampone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampone draait met de bal, schiet en ... Vukša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:8

54e minuut.
Paa is nu in balbezit. Paa met een sublieme pass. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... Vukša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:9

56e minuut.
Ročen speelt de bal door. Torres Belén is nu in balbezit. Ročen is nu in balbezit. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stampone heeft problemen om de bal te vangen. Stampone passt de bal in één keer door. Rezdevšek is nu in balbezit. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. Vukša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Paa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stampone speelt de bal door. Daar is Torres Belén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. Vukša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:10

63e minuut.
Inworp. Dubljević met een snelle inworp. Stampone is nu in balbezit. Stampone geeft een lange en hoge pass. Rezdevšek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Tükel geeft de bal voor. Klungelig pakt Vanjak de bal. Rezdevšek is nu in balbezit. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. Vukša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:11

70e minuut.
Dubljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stampone geeft de bal voor. Torres Belén heeft problemen om de bal te vangen. Rezdevšek is nu in balbezit. Rezdevšek schiet op doel. Vukša bokst de bal weg.

76e minuut.
Banjac is nu in balbezit. Paa onderschept slim de pass. Paa geeft de bal voor. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:12

86e minuut.
Stampone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekmečić speelt de bal door. Kotyuk is nu in balbezit. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:13

90e minuut.
Klungelig pakt Paa de bal. Paa geeft een hoge lob. Rezdevšek rent richting de bal. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mostar United FC - Los Biancos 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mostar United FC 87%, Los Biancos 13%.
Mostar United FC - Los Biancos 0:14