Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Bangarous Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3599
Bangarous Enormous Donkeys
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Sule is nu in balbezit. Mintah onderschept slim de pass. Mintah geeft de bal voor. Šrbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrbina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Banini speelt de bal door. Khamis heeft problemen om de bal te vangen. Muntari rent richting de bal. Khamis verovert de bal door een tackle van achteren. Khamis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bangarous - Enormous Donkeys 0:1

30e minuut.
Sangari met een sublieme pass. Bediako heeft problemen om de bal te vangen. Bediako probeert naar een medespeler te passen. Obeng-Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeng-Darko draait met de bal, schiet en ... Hanson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Khamis probeert naar een medespeler te passen. Sule rent richting de bal. Met opzet legt Yamah zijn tegenspeler op de grond. Yamah is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Doeltrap. Wakaso trapt de bal weg van het doel. Khamis kopt de bal weg. Tierro rent richting de bal. Tierro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nti verovert de bal door een tackle van achteren. Nti geeft een lange en hoge pass. Muntari is nu in balbezit. Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangarous 55%, Enormous Donkeys 45%.
Bangarous - Enormous Donkeys 0:1

51e minuut.
Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini probeert naar een medespeler te passen. Tierro is nu in balbezit. Tierro schiet op doel. Wakaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangarous - Enormous Donkeys 0:2

65e minuut.
Nti bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrbina onderschept slim de pass. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrbina verovert de bal door een tackle van achteren. Šrbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Marfo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pomeyie de bal. Essien bereikt de bal nog maar net als eerste. Essien geeft de bal voor. Obeng-Darko krijgt zijn hoofd ertegen. Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Muntari passt de bal met de wreef. Mallam geeft de bal voor. Daar is Numo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tierro is nu in balbezit. Tierro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Banini passt de bal in één keer door. Polo rent richting de bal. Polo speelt de bal door. Tierro is nu in balbezit. Tierro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tierro draait met de bal, schiet en ... Numo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierro schiet op doel. Wakaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangarous - Enormous Donkeys 0:3

86e minuut.
Obeng-Darko met een sublieme pass. Bediako rent richting de bal. Bediako passt de bal zonder na te denken. Šrbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrbina draait met de bal, schiet en ... Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Polo onderschept slim de pass. Bediako onderschept slim de pass. Bediako passt de bal met de wreef. Essien bereikt de bal nog maar net als eerste. Essien geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangarous 52%, Enormous Donkeys 48%.
Bangarous - Enormous Donkeys 0:3