Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paang FC Kerala FC
Normal Tactiek 1-5-2-1-2
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen adequate


14e minuut.
Ramanakoppa met een snelle inworp. Sachin is nu in balbezit. Sachin passt de bal met de wreef. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna draait met de bal, schiet en ... Sadashiv bokst de bal weg. Vasuki krijgt zijn hoofd ertegen. Sadashiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - Kerala FC 0:1

34e minuut.
Guntupalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan onderschept slim de pass. Puruganan met een sublieme pass. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. Sadashiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paang FC 62%, Kerala FC 38%.
Paang FC - Kerala FC 0:1

52e minuut.
Chaudhry is nu in balbezit. Puruganan verovert de bal door een tackle van achteren. Puruganan met een sublieme pass. Vasuki heeft problemen om de bal te vangen. Vasuki haalt uit met een fantastische trap. Sadashiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - Kerala FC 0:2

57e minuut.
Petruniczyk speelt de bal door. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaudhry bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Scicluna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bridel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridel geeft een hoge lob. Inworp. Sanjukta met de inworp. Banker geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Vasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasuki passt de bal in één keer door. Petruniczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puruganan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Subramanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk geeft een hoge lob. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan schiet op doel. Sadashiv bokst de bal weg. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. Sadashiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - Kerala FC 0:3

71e minuut.
Shantinath geeft een hoge lob. Vasuki rent richting de bal. Vasuki passt de bal in één keer door. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shantinath passt de bal in één keer door. Puruganan rent richting de bal. Puruganan met een sublieme pass. Klungelig pakt Scicluna de bal. Scicluna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Subramanyan speelt de bal door. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk passt de bal in één keer door. Vasuki is nu in balbezit. Vasuki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Petruniczyk kopt de bal weg. Vasuki is nu in balbezit. Vasuki speelt de bal door. Daar is Scicluna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shantinath passt de bal zonder na te denken. Sachin is nu in balbezit. Sachin passt de bal zonder na te denken. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - Kerala FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paang FC 63%, Kerala FC 37%.
Paang FC - Kerala FC 0:4