Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athens Jerusalem Hapoel Tel Aviv
Normal Tactiek inbetween
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen average


5e minuut.
Sa`adon geeft de bal voor. Korman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sa`adon zal de hoekschop nemen. Adriazola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Azoulay passt de bal in één keer door. Sa`adon rent richting de bal. Sa`adon passt de bal met de wreef. Napolitano geeft een lange en hoge pass. Adriazola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bezalel rent richting de bal. Azoulay speelt de bal door. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:1

12e minuut.
Abarjil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napolitano met een snelle inworp. Azoulay is nu in balbezit. Azoulay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Covey verovert de bal door een tackle van achteren. Covey geeft de bal voor. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:2

16e minuut.
Azoulay onderschept slim de pass. Azoulay geeft de bal voor. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola schiet op doel. Berger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Elimelec heeft problemen om de bal te vangen. Bezalel is nu in balbezit. Bezalel passt de bal met de wreef. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola schiet op doel. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Napolitano passt de bal zonder na te denken. Maya is nu in balbezit. Maya geeft een lange en hoge pass. Adriazola kan de bal niet met de borst controleren. Adriazola schiet op doel. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sa`adon zal de hoekschop nemen. Adriazola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Sela de bal. Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano passt de bal met de wreef. Bezalel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezalel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Adriazola met een sublieme pass. Bezalel probeert de bal aan de voet te houden. Elimelec is nu in balbezit. Bezalel is nu in balbezit. Bezalel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bezalel bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano met een sublieme pass. Baums speelt de bal door. Napolitano geeft de bal voor. Adriazola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sela is nu in balbezit. Napolitano verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Napolitano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napolitano geeft een lange en hoge pass. Bezalel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:3

34e minuut.
Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Bezalel kopt de bal weg. Daar is Baums, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola rent richting de bal. Adriazola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:4

37e minuut.
Alfasi onderschept slim de pass. Alfasi passt de bal in één keer door. Napolitano met een sublieme pass. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bezalel rent richting de bal. Bezalel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sa`adon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adriazola de bal. Abarjil rent richting de bal. Adriazola onderschept slim de pass. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Berger met een harde bal richting middenveld. Sa`adon kopt de bal weg. Bezalel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:5

43e minuut.
Yeret probeert naar een medespeler te passen. Azoulay is nu in balbezit. Azoulay geeft een lange en hoge pass. Daar is Abarjil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Berger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athens Jerusalem 79%, Hapoel Tel Aviv 21%.
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:5

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baums trapt de bal weg van het doel. Sa`adon kopt de bal weg. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Alfasi de bal. Alfasi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korman de bal. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bezalel is nu in balbezit. Bezalel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:6

54e minuut.
Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon met een sublieme pass. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:7

55e minuut.
Adriazola is nu in balbezit. Bezalel is nu in balbezit. Adriazola rent richting de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:8

58e minuut.
Sassi met de inworp. Napolitano rent richting de bal. Napolitano passt de bal met de wreef. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:9

60e minuut.
Berger trapt de bal weg. Maya probeert de bal met de borst te controleren. Napolitano met een sublieme pass. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sa`adon zal de hoekschop nemen. Adriazola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahlon. Azoulay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alfasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bezalel is nu in balbezit. Bezalel geeft een lange en hoge pass. Sa`adon rent richting de bal. Sa`adon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Napolitano kopt de bal weg. Sa`adon speelt de bal door. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Korman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azoulay is nu in balbezit. Azoulay geeft de bal voor. Adriazola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:10

70e minuut.
Baums rent richting de bal. Baums speelt de bal door. Korman is nu in balbezit. Adriazola onderschept slim de pass. Adriazola schiet op doel. Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Adriazola rent richting de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:11

72e minuut.
Azoulay speelt de bal door. Bezalel is nu in balbezit. Bezalel geeft een lange en hoge pass. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:12

72e minuut.
Vider rent richting de bal. Vider passt de bal in één keer door. Abarjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola onderschept slim de pass. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sa`adon probeert de bal met de borst te controleren. Sa`adon passt de bal met de wreef. Adriazola rent richting de bal. Bezalel rent richting de bal. Bezalel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:13

78e minuut.
Bezalel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezalel haalt uit met een fantastische trap. Korman probeert de bal aan de voet te houden. Sa`adon geeft de bal voor. Bezalel maakt een snoekduik en kopt de bal. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baums, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sa`adon geeft de bal voor. Bezalel springt en kopt de bal. Daar is Sela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola rent richting de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:14

89e minuut.
Baums geeft een hoge lob. Azoulay speelt de bal door. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athens Jerusalem 80%, Hapoel Tel Aviv 20%.
Athens Jerusalem - Hapoel Tel Aviv 0:14