Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temni Učiteli Ubavi Profesori
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorov verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorov probeert naar een medespeler te passen. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski haalt uit met een fantastische trap. Arsov bokst de bal weg.

7e minuut.
Jakimovski kopt de bal weg. Naumov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov begaat een overtreding. Anastasov krijgt een gele kaart. Naumov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naumov komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lazov rent richting de bal. Lazov schiet op doel. Tuntev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Učiteli - Ubavi Profesori 0:1

18e minuut.
Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdraveski passt de bal met de wreef. Ristevski rent richting de bal. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zdraveski met een sublieme pass. Ristevski heeft problemen om de bal te vangen. Babunski probeert naar een medespeler te passen. Lazov is nu in balbezit. Lazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pascua kopt de bal weg. Daar is Hristovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligorov rent richting de bal. Hristovski rent richting de bal. Hristovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Korubinov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novevski met een snelle inworp. Naumov rent richting de bal. Naumov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Čadikovski kopt de bal weg. Lazov rent richting de bal. Lazov passt de bal in één keer door. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Učiteli 56%, Ubavi Profesori 44%.
Temni Učiteli - Ubavi Profesori 0:1

47e minuut.
Korubinov probeert de bal aan de voet te houden. Lazov rent richting de bal. Anastasov begaat een overtreding. Lazov raakt geblesseerd tijdens het duel. Novevski met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Turpin passt de bal met de wreef. Naumov is nu in balbezit. Naumov speelt de bal door. Lazov is nu in balbezit. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kadrievski rent richting de bal. Kadrievski geeft een hoge lob. Kazepov kopt de bal weg. Veselinovski geeft de bal voor. Lazov heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazov is nu in balbezit. Lazov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Učiteli - Ubavi Profesori 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Učiteli 59%, Ubavi Profesori 41%.
Temni Učiteli - Ubavi Profesori 0:2