Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blooming ultime santos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lacunza rent richting de bal. Avaroa verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avaroa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
blooming - ultime santos 0:1

17e minuut.
Arequipa is nu in balbezit. Pachi onderschept slim de pass. Merlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachi raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldelomar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blooming - ultime santos 1:1

32e minuut.
Saldías kopt de bal weg. Schayman heeft problemen om de bal te vangen. Gorzy probeert naar een medespeler te passen. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lacunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa onderschept slim de pass. Avaroa passt de bal in één keer door. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blooming - ultime santos 1:2

39e minuut.
Pachi rent richting de bal. Alavila verovert de bal door een tackle van achteren. Alavila speelt de bal door. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kolberg geeft een lange en hoge pass. Abdala kan de bal niet met de borst controleren. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel. Paco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blooming - ultime santos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blooming 57%, ultime santos 43%.
blooming - ultime santos 1:3

56e minuut.
Gorzy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terrazas de bal. Schayman rent richting de bal. Terrazas onderschept slim de pass. Terrazas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gorzy rent richting de bal. Gorzy passt de bal zonder na te denken. Redondo is nu in balbezit. Terrazas onderschept slim de pass. Terrazas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blooming - ultime santos 1:4

62e minuut.
Alavila probeert naar een medespeler te passen. Arequipa met een sublieme pass. Klungelig pakt Baldelomar de bal. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arequipa is nu in balbezit. Pachi onderschept slim de pass. Pachi passt de bal met de wreef. Barrero is nu in balbezit. Barrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Baldelomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arequipa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Terrazas de bal onder controle te krijgen. Gorzy is nu in balbezit. Gorzy schiet op doel. Paco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blooming 56%, ultime santos 44%.
blooming - ultime santos 1:4