Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlétic Fc Avatar
343 Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Monteros verovert de bal door een tackle van achteren. Monteros met een sublieme pass. Estaisa rent richting de bal. Estaisa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - Avatar 1:0

25e minuut.
Oribe met een sublieme pass. Aviles rent richting de bal. Aviles speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Monteros geeft een lange en hoge pass. Martínez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Pises begaat een overtreding. Pises krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Martínez López met een snelle inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlétic Fc - Avatar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 51%, Avatar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlétic Fc - Avatar 1:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simpson trapt de bal weg van het doel. Moreno kopt de bal weg. Arreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Flores rent richting de bal. Jamgotchiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgotchiam passt de bal met de wreef. Arreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Saldarriaga heeft problemen om de bal te vangen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Martínez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez López schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Martínez López met de inworp. Torres probeert de bal met de borst te controleren. Arreaga is nu in balbezit. Arreaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Torres met een harde bal richting middenveld. Valverde rent richting de bal. Aviles maakt een afschuwelijke overtreding. Aviles krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Martínez López geeft een hoge lob. Arreaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamgotchiam speelt de bal door. Arreaga rent richting de bal. Arreaga draait met de bal, schiet en ... Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez López met een snelle inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft de bal voor. Flores springt en kopt de bal. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 70%, Avatar 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlétic Fc - Avatar 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Martínez López rent richting de bal. Martínez López passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Estaisa is nu in balbezit. Estaisa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

103e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Met opzet legt Aviles zijn tegenspeler op de grond. Aviles is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 73%, Avatar 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlétic Fc - Avatar 1:1

111e minuut.
Arreaga is nu in balbezit. Arreaga passt de bal zonder na te denken. Viguensa verovert de bal door een tackle van achteren. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

112e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - Avatar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 40%, Avatar 60%.
Atlétic Fc - Avatar 1:2