Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Manos FC Kuala Lumpur City
Normal Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Bahauddin speelt de bal door. Hj Yakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hj Yakup passt de bal met de wreef. bin Mohamad Nawi is nu in balbezit. bin Mohamad Nawi schiet op doel. Che Lah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hj Yakup rent richting de bal. Hj Yakup haalt uit met een fantastische trap. Che Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Manos FC - Kuala Lumpur City 0:1

14e minuut.
bin Wan Hussin passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Zain rent richting de bal. bin Mohd Zain passt de bal met de wreef. bin Hashima rent richting de bal. bin Hashima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is bin Ali Mat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Kadir met een sublieme pass. bin Bahauddin met een sublieme pass. bin Mohamad Nawi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Nawi haalt uit met een fantastische trap. Che Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hj Yakup rent richting de bal. Hj Yakup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Manos FC - Kuala Lumpur City 0:2

28e minuut.
Daar is Hj Yakup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdullah met een sublieme pass. bin Rusly is nu in balbezit. bin Mohamad Nawi onderschept slim de pass. bin Mohamad Nawi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
bin Kadir passt de bal zonder na te denken. Hj Yakup is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Abdullah. Hj Yakup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Abdul Ghani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
bin Ali Mat rent richting de bal. bin Rusly onderschept slim de pass. bin Rusly passt de bal zonder na te denken. Hj Yakup rent richting de bal. Hj Yakup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Manos FC 56%, Kuala Lumpur City 44%.
Los Manos FC - Kuala Lumpur City 0:2

57e minuut.
bin Abu Bakar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Abdul Ghani met de inworp. Hj Yakup rent richting de bal. Hj Yakup geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
bin Yub Abdul Majid probeert de bal met de borst te controleren. Raja Hassan rent richting de bal. Met opzet legt bin Yub Abdul Majid zijn tegenspeler op de grond. bin Yub Abdul Majid krijgt een gele kaart. Raja Hassan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Kadir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
bin Wan Hussin kopt de bal weg. Daar is bin Mohd Zain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamad Nawi rent richting de bal. bin Mohamad Nawi draait met de bal, schiet en ... Che Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Manos FC - Kuala Lumpur City 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Manos FC 46%, Kuala Lumpur City 54%.
Los Manos FC - Kuala Lumpur City 0:3