Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Hawks Gigi FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Samuel rent richting de bal. Abdullah onderschept slim de pass. Abdullah speelt de bal door. Affendi is nu in balbezit. Affendi draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Zein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Sapiee de bal. Said onderschept slim de pass. bin Sulong rent richting de bal. Nanthakumar rent richting de bal. Nanthakumar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hawks - Gigi FC 0:1

16e minuut.
bin Mamat onderschept slim de pass. Nanthakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Nanthakumar speelt de bal door. Affendi is nu in balbezit. Affendi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
bin Mamat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail onderschept slim de pass. bin Mat Ail met een sublieme pass. Daar is Affendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Affendi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
bin Sofiani geeft de bal voor. Che Mat kopt de bal weg. Klungelig pakt Said de bal. Affendi rent richting de bal. Affendi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
bin Sulong rent richting de bal. Said onderschept slim de pass. Said probeert naar een medespeler te passen. Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Affendi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail probeert naar een medespeler te passen. bin Ahmad Rosdi met een sublieme pass. Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Affendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hawks 64%, Gigi FC 36%.
Flying Hawks - Gigi FC 0:1

47e minuut.
Said rent richting de bal. Said draait met de bal, schiet en ... bin Sulong probeert de bal aan de voet te houden. Affendi is nu in balbezit. Affendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rashid met een snelle inworp. Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said speelt de bal door. Nanthakumar heeft problemen om de bal te vangen. Nanthakumar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hawks 69%, Gigi FC 31%.
Flying Hawks - Gigi FC 0:1