Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Suburbs AttackEnemy
Normal Tactiek my-442
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.5 gemiddelde waardering 21
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah met een sublieme pass. Jamaluddin rent richting de bal. Jamaluddin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
bin Soh kopt de bal weg. bin Md Mustaffa is nu in balbezit. Met opzet legt Zainizam zijn tegenspeler op de grond. Zainizam krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Omar passt de bal zonder na te denken. bin Ali Abu geeft de bal voor. Yusuf rent richting de bal. Yusuf heeft problemen om de bal te vangen. Yusuf draait met de bal, schiet en ... Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
bin Mamud verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mamud geeft de bal voor. Daar is Safee Sali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamis rent richting de bal. Khamis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Safee Sali rent richting de bal. bin Sulog rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusof. Yusof krijgt een gele kaart.

18e minuut.
bin Bakiri is nu in balbezit. Omar is nu in balbezit. bin Bakiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Bakiri krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jamaluddin heeft problemen om de bal te vangen. bin Bakiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj begaat een overtreding. Basałaj krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Yusuf onderschept slim de pass. Yusuf met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Mohd Noor de bal. bin Mamud onderschept slim de pass. bin Mamud geeft een hoge lob. Samuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar speelt de bal door. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Khamis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Bakiri is nu in balbezit. bin Bakiri passt de bal zonder na te denken. Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaluddin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 49%, AttackEnemy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - AttackEnemy 0:0

48e minuut.
bin Md Mustaffa is nu in balbezit. bin Soh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Soh probeert naar een medespeler te passen. Basałaj rent richting de bal. Basałaj haalt uit met een fantastische trap. bin Nik Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
bin Mohd Hanafiah trapt de bal weg. Omar kopt de bal weg. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj geeft de bal voor. Jamaluddin springt en kopt de bal. bin Nik Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
bin Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Soh met een sublieme pass. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaluddin verovert de bal door een tackle van achteren. Jamaluddin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Omar passt de bal zonder na te denken. Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Abu is nu in balbezit. Basałaj verovert de bal door een tackle van achteren. Basałaj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 72%, AttackEnemy 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - AttackEnemy 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Zainizam met de inworp. Klungelig pakt bin Soh de bal. bin Bakiri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Soh onderschept slim de pass. bin Soh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 83%, AttackEnemy 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - AttackEnemy 0:0

116e minuut.
Klungelig pakt bin Bakiri de bal. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj speelt de bal door. Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaluddin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - AttackEnemy 0:1

117e minuut.
Basałaj is nu in balbezit. Basałaj passt de bal in één keer door. Omar geeft een lange en hoge pass. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Jamaluddin is nu in balbezit. Jamaluddin schiet op doel. bin Nik Ismail probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 56%, AttackEnemy 44%.
Fierce Suburbs - AttackEnemy 0:1