Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gombak City Master Roshi Team
Normal Tactiek krilans
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.6 gemiddelde waardering 31.4
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Runavičius passt de bal in één keer door. bin Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz onderschept slim de pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mat Nor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Horoz kopt de bal weg. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:1

14e minuut.
Berger passt de bal in één keer door. bin Hashim is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna haalt uit met een fantastische trap. bin Jamalus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Erzbaron met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:2

36e minuut.
bin Husien geeft een hoge lob. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:3

41e minuut.
Mat Nor speelt de bal door. Inworp. Ating met een snelle inworp. Erzbaron rent richting de bal. Erzbaron geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gombak City 68%, Master Roshi Team 32%.
Gombak City - Master Roshi Team 0:3

47e minuut.
Horoz geeft de bal voor. Berger is nu in balbezit. Berger geeft een hoge lob. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna haalt uit met een fantastische trap. bin Jamalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:4

49e minuut.
Runavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berger is nu in balbezit. Berger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ating de bal. Ating geeft een lange en hoge pass. bin Jamalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:5

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Erzbaron de bal onder controle te krijgen. bin Mat Arif probeert naar een medespeler te passen. Runavičius is nu in balbezit. Runavičius geeft een lange en hoge pass. Ating kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
bin Jamalus met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt bin Ishak de bal. Berger geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ating zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Erzbaron de bal. Erzbaron passt de bal zonder na te denken. Ating is nu in balbezit. Ating haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:6

65e minuut.
Belinho verovert de bal door een tackle van achteren. Belinho geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Ib Berahim de bal. Horoz rent richting de bal. Horoz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ating rent richting de bal. Ating passt de bal in één keer door. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. bin Hashim probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
bin Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger rent richting de bal. Berger geeft een lange en hoge pass. Ating bereikt de bal nog maar net als eerste. Ating geeft een hoge lob. bin Jamalus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Master Roshi Team 0:7

80e minuut.
bin Rusa rent richting de bal. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien geeft een lange en hoge pass. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
bin Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Runavičius geeft de bal voor. Horoz is nu in balbezit. Horoz draait met de bal, schiet en ... bin Jamalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gombak City 73%, Master Roshi Team 27%.
Gombak City - Master Roshi Team 0:7