Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twisted Bears Abah Sayang Melaka
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Pałkus de bal. Bir is nu in balbezit. Pałkus rent richting de bal. Bir is nu in balbezit. Bir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
bin Suparman met een snelle inworp. Priskas met een sublieme pass. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. bin Arsat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

18e minuut.
bin Mohd Zainu probeert naar een medespeler te passen. Priskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskas passt de bal zonder na te denken. Pałkus rent richting de bal. Pałkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gregor rent richting de bal. Gregor passt de bal met de wreef. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir schiet op doel. bin Arsat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
bin Rashid passt de bal zonder na te denken. bin Md Johadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Zainu. bin Mohd Zainu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
bin Mohd Zainu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus passt de bal in één keer door. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
bin Suparman kopt de bal weg. Bir is nu in balbezit. Bir passt de bal in één keer door. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:1

42e minuut.
Bir is nu in balbezit. bin Suparman onderschept slim de pass. bin Suparman passt de bal in één keer door. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus schiet op doel. bin Arsat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Bears 70%, Abah Sayang Melaka 30%.
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:1

52e minuut.
bin Suparman is nu in balbezit. Bir onderschept slim de pass. Bir speelt de bal door. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
bin Mohd Zainu kopt de bal weg. Klungelig pakt Abu Bakar de bal. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Jahar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:2

57e minuut.
Anliker onderschept slim de pass. bin Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker verovert de bal door een tackle van achteren. Anliker geeft de bal voor. bin Jahar kan de bal niet met de borst controleren. bin Arsat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pałkus draait met de bal, schiet en ... bin Jahar probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohd Zainu geeft een hoge lob. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:3

60e minuut.
bin Mustaffa geeft een hoge lob. Inworp. Anliker met een snelle inworp. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Roslan met een sublieme pass. Gruia heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Zainu geeft een lange en hoge pass. Pałkus rent richting de bal. Pałkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
bin Mustaffa verovert de bal door een tackle van achteren. Priskas is nu in balbezit. Priskas passt de bal met de wreef. Bir rent richting de bal. Bir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:4

87e minuut.
bin Mohd Zainu kopt de bal weg. Bir heeft problemen om de bal te vangen. Bir probeert naar een medespeler te passen. Pałkus rent richting de bal. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. bin Arsat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt bin Jahar de bal. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:5

90e minuut.
bin Mustaffa geeft een hoge lob. Gregor kopt de bal weg. Daar is bin Jahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Bears 76%, Abah Sayang Melaka 24%.
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:5