Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New FC UMNO
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzer probeert naar een medespeler te passen. Campuzano rent richting de bal. Campuzano geeft een hoge lob. Roşca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:1

10e minuut.
bin Masrom rent richting de bal. Segers is nu in balbezit. Segers speelt de bal door. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Segers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wallmofeldt de bal onder controle te krijgen. Roşca rent richting de bal. Roşca draait met de bal, schiet en ... Shaari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:2

13e minuut.
bin Dahlan probeert naar een medespeler te passen. Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal zonder na te denken. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Masrom is nu in balbezit. Segers verovert de bal door een tackle van achteren. Segers probeert naar een medespeler te passen. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:3

32e minuut.
Roşca rent richting de bal. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Segers kopt de bal weg. Wallmofeldt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wallmofeldt passt de bal in één keer door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Danzer passt de bal met de wreef. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano met een sublieme pass. Roşca is nu in balbezit. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 73%, UMNO 27%.
New FC - UMNO 0:4

46e minuut.
Roşca heeft problemen om de bal te vangen. Che Mat is nu in balbezit. Che Mat passt de bal zonder na te denken. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Saari is nu in balbezit. Saari passt de bal zonder na te denken. bin Amiruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:5

47e minuut.
bin Jaafar heeft problemen om de bal te vangen. Wallmofeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Tahir is nu in balbezit. Wallmofeldt onderschept slim de pass. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Campuzano de bal. Campuzano geeft de bal voor. Klungelig pakt Roşca de bal. Hodal is nu in balbezit. Hodal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Campuzano geeft een hoge lob. Hodal met een sublieme pass. Daar is Wallmofeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:6

78e minuut.
Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal zonder na te denken. Hodal rent richting de bal. Hodal draait met de bal, schiet en ... Shaari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:7

88e minuut.
Segers probeert naar een medespeler te passen. Wallmofeldt is nu in balbezit. Roşca rent richting de bal. Roşca schiet op doel. bin Amiruddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - UMNO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 69%, UMNO 31%.
New FC - UMNO 0:8