Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Chelsea FC FC MUTD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kin Wo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wo geeft de bal voor. Siu Wing heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ching Wang passt de bal zonder na te denken. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsz Kwan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ka Yik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Kim Pong passt de bal in één keer door. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Chelsea FC 56%, FC MUTD 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Chelsea FC - FC MUTD 0:0

54e minuut.
Sai Kit geeft de bal voor. Siu Wing kopt de bal weg. Klungelig pakt Kin Wo de bal. Shing Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Kit passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Siu Wing geeft een lange en hoge pass. Sai Kit speelt de bal door. Klungelig pakt Ka Yik de bal. Po Nin rent richting de bal. Po Nin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Shing Kit heeft problemen om de bal te vangen. Man Ki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin Wo. Kin Wo krijgt een gele kaart. Man Ki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Ying Wai heeft problemen om de bal te vangen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tsz Kwan heeft problemen om de bal te vangen. Ching Wang is nu in balbezit. Ching Wang geeft een hoge lob. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Chelsea FC - FC MUTD 1:0

87e minuut.
Ying Wai rent richting de bal. Cheuk Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Wing passt de bal zonder na te denken. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Chelsea FC 49%, FC MUTD 51%.
Inter Chelsea FC - FC MUTD 1:0