Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bjartsýnir Íþróttamenn Heitir Hvalir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Grétarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grétarsson. Grétarsson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sigvaldason met de inworp. Bergsteinnsson rent richting de bal. Auðunnson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergsteinnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bergsteinnsson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 0:1

35e minuut.
Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson geeft een lange en hoge pass. Veigarsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viðarsson de bal. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. Ingimagnsson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Randversson kopt de bal weg. Randversson is nu in balbezit. Auðunnson maakt een afschuwelijke overtreding. Randversson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Randversson kan niet meer verder spelen. Andrésson komt het veld opgelopen. Bergsteinnsson komt bij de bal en schiet. Friðjónsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 0:2

40e minuut.
Björnsson is nu in balbezit. Sigvaldason verovert de bal door een tackle van achteren. Sigvaldason speelt de bal door. Bergsteinnsson is nu in balbezit. Bergsteinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjartsýnir Íþróttamenn 50%, Heitir Hvalir 50%.
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 0:3

47e minuut.
Valsson controleert de bal met de borst. Valsson geeft een lange en hoge pass. Hróarsson kan de bal niet met de borst controleren. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. Friðjónsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bergsteinnsson is nu in balbezit. Bergsteinnsson speelt de bal door. Skarphéðinsson rent richting de bal. Andrésson verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 0:4

57e minuut.
Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Marelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Andrésson rent richting de bal. Marelsson rent richting de bal. Marelsson speelt de bal door. Hinriksson rent richting de bal. Hinriksson schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Auðunnson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valsson. Auðunnson raakt geblesseerd tijdens het duel. Marelsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harðarson probeert de bal met de borst te controleren. Hinriksson is nu in balbezit. Hinriksson haalt uit met een fantastische trap. Ingimagnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 1:4

76e minuut.
Auðunnson onderschept slim de pass. Bergsteinnsson onderschept slim de pass. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson schiet op doel. Friðjónsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 1:5

87e minuut.
Marksson is nu in balbezit. Viðarsson is nu in balbezit. Marksson maakt een afschuwelijke overtreding. Marksson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjartsýnir Íþróttamenn 54%, Heitir Hvalir 46%.
Bjartsýnir Íþróttamenn - Heitir Hvalir 1:5