Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Níu Valir Breiðablik
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 23.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Aðalbjörnsson geeft de bal voor. Inworp. Styrmirsson met een snelle inworp. Lárusson rent richting de bal. Lárusson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gústafsson heeft problemen om de bal te vangen. Björnsson is nu in balbezit. Erlendsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erlendsson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Runólfsson speelt de bal door. Daar is Björnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Ingason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Valir - Breiðablik 0:1

23e minuut.
Erlendsson passt de bal in één keer door. Ingason bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingason is nu in balbezit. Ingason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hreinnsson passt de bal zonder na te denken. Runólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlendsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson rent richting de bal. Carlsson passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Gústafsson rent richting de bal. Gústafsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Valir - Breiðablik 0:2

43e minuut.
Runólfsson passt de bal in één keer door. Atlason geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bergsteinnsson de bal. Ingason rent richting de bal. Ingason schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Valir 62%, Breiðablik 38%.
Níu Valir - Breiðablik 0:2

52e minuut.
Birgisson verovert de bal door een tackle van achteren. Birgisson met een sublieme pass. Runólfsson is nu in balbezit. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aðalbjörnsson geeft een hoge lob. Alexson is nu in balbezit. Ingason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingason krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pétursson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Styrmirsson met de inworp. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Valir 56%, Breiðablik 44%.
Níu Valir - Breiðablik 0:2