Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Félagar KF Piltar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Theódórsson de bal. Theódórsson geeft de bal voor. Birkisson kopt de bal weg. Björgvinsson rent richting de bal. Björgvinsson schiet op doel. Karlsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hallgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallgrímsson passt de bal met de wreef. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson schiet op doel. Birkisson probeert de bal aan de voet te houden. Karlsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Björgvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgvinsson geeft de bal voor. Theódórsson is nu in balbezit. Daar is Sigtryggsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigtryggsson schiet op doel. Karlsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - KF Piltar 0:1

25e minuut.
Ríkharðsson is nu in balbezit. Stefánsson begaat een overtreding. Ríkharðsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adólfsson met een snel genomen vrije trap. Ríkharðsson rent richting de bal. Ríkharðsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Félagar - KF Piltar 1:1

34e minuut.
Högnason speelt de bal door. Hinriksson is nu in balbezit. Brynjason begaat een overtreding. Brynjason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Félagar 68%, KF Piltar 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vísir Félagar - KF Piltar 1:1

60e minuut.
Brynjason probeert naar een medespeler te passen. Hallgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallgrímsson met een sublieme pass. Ríkharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríkharðsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Styrmirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Styrmirsson passt de bal met de wreef. Björgvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgvinsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - KF Piltar 1:2

68e minuut.
Birkisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkisson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Styrmirsson met de inworp. Björgvinsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Björgvinsson onderschept slim de pass. Björgvinsson met een sublieme pass. Sigtryggsson is nu in balbezit. Björgvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgvinsson haalt uit met een fantastische trap. Karlsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - KF Piltar 1:3

79e minuut.
Mattíasson rent richting de bal. Mattíasson geeft de bal voor. Marinóson controleert de bal met de borst. Sigtryggsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigtryggsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Félagar 54%, KF Piltar 46%.
Vísir Félagar - KF Piltar 1:3