Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Malignos Terribles Carroñeros
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Granillo passt de bal in één keer door. Cortés is nu in balbezit. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena draait met de bal, schiet en ... Cartagena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Terribles Carroñeros 1:0

11e minuut.
Matta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Espino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lainez rent richting de bal. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Frejie trapt de bal weg. Mena kopt de bal weg. Andrade controleert de bal met de borst. Mena onderschept slim de pass. Mena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mejia probeert naar een medespeler te passen. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez met een sublieme pass. Espino is nu in balbezit. Espino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mejia speelt de bal door. Lainez is nu in balbezit. Lainez probeert naar een medespeler te passen. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 50%, Terribles Carroñeros 50%.
Universidad Malignos - Terribles Carroñeros 1:0

54e minuut.
Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano is nu in balbezit. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino is nu in balbezit. Espino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Matta probeert naar een medespeler te passen. Corea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corea speelt de bal door. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granillo rent richting de bal. Granillo passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Terribles Carroñeros 2:0

75e minuut.
Midence probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Midence geeft de bal voor. Corea rent richting de bal. Espino onderschept slim de pass. Espino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andrade de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 48%, Terribles Carroñeros 52%.
Universidad Malignos - Terribles Carroñeros 2:0