Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Felinos Olimpia Carroñeros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kafie probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal zonder na te denken. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garay trapt de bal weg. Ordoñez controleert de bal met de borst. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta passt de bal in één keer door. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kafie onderschept slim de pass. De Luca rent richting de bal. Cardenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Luca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kafie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco passt de bal met de wreef. Alcerro is nu in balbezit. De Luca is nu in balbezit. De Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Matta onderschept slim de pass. Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez passt de bal zonder na te denken. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Adriano passt de bal met de wreef. Larios is nu in balbezit. Larios met een sublieme pass. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 46%, Olimpia Carroñeros 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Felinos - Olimpia Carroñeros 0:0

55e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus met een sublieme pass. Fortín met een sublieme pass. De Luca is nu in balbezit. De Luca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alcerro verovert de bal door een tackle van achteren. Kafie onderschept slim de pass. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafie onderschept slim de pass. Kafie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kafie verovert de bal door een tackle van achteren. Kafie speelt de bal door. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca verovert de bal door een tackle van achteren. De Luca draait met de bal, schiet en ... Garay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 56%, Olimpia Carroñeros 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Felinos - Olimpia Carroñeros 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Bardales geeft de bal voor. Adriano is nu in balbezit. Adriano passt de bal in één keer door. De León is nu in balbezit. De León schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Olimpia Carroñeros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 60%, Olimpia Carroñeros 40%.
Locos Felinos - Olimpia Carroñeros 1:0

117e minuut.
Adriano rent richting de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal met de wreef. De León rent richting de bal. De León schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavón met een sublieme pass. Casco kopt de bal weg. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 52%, Olimpia Carroñeros 48%.
Locos Felinos - Olimpia Carroñeros 1:0