Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stars U FC COLOCOLO
Normal Tactiek prueba
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 37.9
adequate Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Albán kopt de bal weg. Fetraś heeft problemen om de bal te vangen. Fetraś speelt de bal door. Sandri is nu in balbezit. Sandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pizzo geeft de bal voor. Sandri kopt de bal weg. Elias probeert de bal aan de voet te houden. Campino rent richting de bal. Campino geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
stars U - FC COLOCOLO 0:1

12e minuut.
Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkai rent richting de bal. Kerkai geeft een lange en hoge pass. Elias heeft problemen om de bal te vangen. Sandri probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Ventura passt de bal in één keer door. Baaij heeft problemen om de bal te vangen. D´costa rent richting de bal. D´costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai passt de bal in één keer door. Tovar rent richting de bal. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fetraś passt de bal met de wreef. Aldana is nu in balbezit. Aldana passt de bal met de wreef. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński passt de bal zonder na te denken. Campino is nu in balbezit. Campino draait met de bal, schiet en ... Andara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stars U - FC COLOCOLO 0:2

35e minuut.
Campino is nu in balbezit. Elias is nu in balbezit. Kerkai geeft een hoge lob. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kerkai met een sublieme pass. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś passt de bal met de wreef. Campino is nu in balbezit. Campino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fetraś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Albán de bal. Albán probeert naar een medespeler te passen. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stars U 75%, FC COLOCOLO 25%.
stars U - FC COLOCOLO 0:2

46e minuut.
Baaij geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa met de inworp. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Albán de bal. Albán passt de bal met de wreef. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Andara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sandri is nu in balbezit. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś passt de bal in één keer door. Campino heeft problemen om de bal te vangen. Campino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Almendarez is nu in balbezit. Sandri verovert de bal door een tackle van achteren. Sandri passt de bal met de wreef. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Albán is nu in balbezit. Albán passt de bal met de wreef. Daar is Krzemiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Benitez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Albán kopt de bal weg. Almendarez is nu in balbezit. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Mendoza neemt vlug de vrije trap. Albán kopt de bal weg. Klungelig pakt Almendarez de bal. Sandri is nu in balbezit. Sandri speelt de bal door. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Fetraś met een sublieme pass. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán passt de bal in één keer door. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stars U - FC COLOCOLO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stars U 79%, FC COLOCOLO 21%.
stars U - FC COLOCOLO 0:3