Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Infinity Inc` Drochia Re@l M@drid
Normal Tactiek 4321
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 67
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 56.4
poor Schieten formidable
average Passen excellent
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Comarov passt de bal zonder na te denken. Briazu heeft problemen om de bal te vangen. Braguţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Colosenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:1

2e minuut.
Klungelig pakt Casatchin de bal. Ciudac is nu in balbezit. Ciudac geeft een lange en hoge pass. Alii geeft een lange en hoge pass. Yankov springt en kopt de bal. Colosenco bokst de bal weg.

4e minuut.
Aleşin kopt de bal weg. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Cohanovschi rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Alii kopt de bal weg. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez passt de bal met de wreef. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt Comarov de bal. Barîliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov onderschept slim de pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Colosenco bokst de bal weg.

9e minuut.
Alii rent richting de bal. Alii geeft een lange en hoge pass. Yankov is nu in balbezit. Yankov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carcinschi de bal onder controle te krijgen. Colosenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzymała met de inworp. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Yankov rent richting de bal. Yankov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:3

10e minuut.
Casatchin met een sublieme pass. Cohanovschi speelt de bal door. Daar is Jurac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alii probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft de bal voor. Cohanovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov maakt een snoekduik en kopt de bal. Colosenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Konieczko met een sublieme pass. Alii speelt de bal door. Grzymała probeert naar een medespeler te passen. Yankov rent richting de bal. Yankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alii rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Alii geeft een lange en hoge pass. Yankov is nu in balbezit. Yankov haalt uit met een fantastische trap. Colosenco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:4

18e minuut.
Aleşin passt de bal zonder na te denken. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała probeert naar een medespeler te passen. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap. Colosenco bokst de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:5

21e minuut.
Bahtin passt de bal zonder na te denken. Ciudac is nu in balbezit. Ciudac geeft een hoge lob. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:6

22e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov draait met de bal, schiet en ... Colosenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Doeltrap. Carcinschi met een harde bal richting middenveld. Alii kopt de bal weg. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:7

27e minuut.
Bahtin is nu in balbezit. Bahtin draait met de bal, schiet en ... Cohanovschi kopt de bal weg. Alii geeft de bal voor. Yankov springt en kopt de bal. Colosenco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:8

28e minuut.
Yankov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carcinschi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alii geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen. Colosenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:9

30e minuut.
Carcinschi geeft een hoge lob. Konieczko kopt de bal weg. Grzymała geeft een hoge lob. Ciudac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciudac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Colosenco trapt de bal weg van het doel. Alii kopt de bal weg. Yankov rent richting de bal. Yankov draait met de bal, schiet en ... Colosenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:10

33e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft de bal voor. Carcinschi kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carcinschi rent richting de bal. Yankov onderschept slim de pass. Yankov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Jurac geeft een hoge lob. Inworp. Alii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hrabra geeft de bal voor. Jurac kopt de bal weg. Briazu heeft problemen om de bal te vangen. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap. Colosenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Alii geeft de bal voor. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jurac ... Strafschop! Yankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiménez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Yankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcinschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yankov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiménez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Colosenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:11

39e minuut.
Bahtin passt de bal in één keer door. Ciudac rent richting de bal. Ciudac passt de bal met de wreef. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Barîliuc is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap. Colosenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal met de wreef. Yankov rent richting de bal. Yankov schiet op doel. Colosenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:12

45e minuut.
Casatchin probeert naar een medespeler te passen. Comarov heeft problemen om de bal te vangen. Yankov is nu in balbezit. Yankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Drochia 92%, Re@l M@drid 8%.
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:12

46e minuut.
Bahtin speelt de bal door. Ciudac is nu in balbezit. Ciudac geeft de bal voor. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:13

51e minuut.
Briazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymała geeft de bal voor. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Braguţanu is nu in balbezit. Ciudac verovert de bal door een tackle van achteren. Ciudac met een sublieme pass. Yankov rent richting de bal. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:14

56e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Carcinschi rent richting de bal. Yankov onderschept slim de pass. Yankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:15

59e minuut.
Ciudac passt de bal met de wreef. Grzymała rent richting de bal. Grzymała passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yankov de bal. Yankov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grzymała passt de bal met de wreef. Alii is nu in balbezit. Alii passt de bal in één keer door. Yankov is nu in balbezit. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Alii bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Alii bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alii geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:16

64e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Yankov is nu in balbezit. Yankov draait met de bal, schiet en ... Colosenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Konieczko is nu in balbezit. Konieczko geeft de bal voor. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Colosenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:17

69e minuut.
Ciudac geeft de bal voor. Carcinschi kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. Colosenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Braguţanu geeft een hoge lob. Konieczko geeft een lange en hoge pass. Daar is Carcinschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Konieczko kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez met een sublieme pass. Yankov rent richting de bal. Yankov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:18

72e minuut.
Cohanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Jurac rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Colosenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alii geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yankov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:19

73e minuut.
Konieczko is nu in balbezit. Grzymała met een sublieme pass. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap. Colosenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:20

78e minuut.
Aleşin passt de bal met de wreef. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała passt de bal met de wreef. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:21

80e minuut.
Doeltrap. Colosenco trapt de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. Alii heeft problemen om de bal te vangen. Alii geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:22

87e minuut.
Konieczko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciudac de bal. Ciudac passt de bal in één keer door. Konieczko geeft een lange en hoge pass. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:23

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Alii de bal onder controle te krijgen. Grzymała geeft een hoge lob. Carcinschi kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hrabra verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabra geeft een lange en hoge pass. Daar is Carcinschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yankov is nu in balbezit. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alii geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yankov springt en kopt de bal. Colosenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Drochia 87%, Re@l M@drid 13%.
`Infinity Inc` Drochia - Re@l M@drid 0:24