Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Increíbles Cuervos Athena´´s
Normal Tactiek FIIIU
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 44.6
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Goodman onderschept slim de pass. Goodman probeert naar een medespeler te passen. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel. Jiménez De León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:1

3e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Sapieha passt de bal zonder na te denken. Daar is Marotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marotta geeft een hoge lob. Blackman speelt de bal door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:2

4e minuut.
Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman onderschept slim de pass. Goodman passt de bal zonder na te denken. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha geeft de bal voor. Jiménez De León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Escala rent richting de bal. Escala speelt de bal door. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Jiménez De León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:3

7e minuut.
Valentine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentine is nu in balbezit. Blackman onderschept slim de pass. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:4

11e minuut.
Pinilla passt de bal in één keer door. Sapieha rent richting de bal. Sapieha geeft de bal voor. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:5

13e minuut.
Pinilla met een snelle inworp. Klungelig pakt Sapieha de bal. Sapieha geeft de bal voor. Daar is Escala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marotta met een snelle inworp. Da Costa rent richting de bal. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft de bal voor. Jiménez De León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pinilla passt de bal in één keer door. Malcom is nu in balbezit. Malcom speelt de bal door. Marotta rent richting de bal. Marotta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:6

24e minuut.
Da Costa is nu in balbezit. Goodman verovert de bal door een tackle van achteren. Goodman geeft een hoge lob. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:7

26e minuut.
Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Escala de bal. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:8

33e minuut.
Pinilla geeft een lange en hoge pass. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta met een sublieme pass. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:9

34e minuut.
Goodman verovert de bal door een tackle van achteren. Goodman passt de bal in één keer door. Marotta met een sublieme pass. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft de bal voor. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Łuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gaez met een sublieme pass. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha passt de bal met de wreef. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Blackman met een sublieme pass. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha passt de bal zonder na te denken. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Cuervos 88%, Athena´´s 12%.
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:10

50e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Sapieha geeft de bal voor. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Blackman is nu in balbezit. Blackman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:11

52e minuut.
Daar is Gaez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goodman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goodman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Sapieha rent richting de bal. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Blackman is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sapieha geeft de bal voor. Cargill kopt de bal weg. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Malcom onderschept slim de pass. Malcom geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Garjelea geeft een hoge lob. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Malcom geeft een hoge lob. Bailey rent richting de bal. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Jiménez De León probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:12

74e minuut.
Malcom met de inworp. Klungelig pakt Marotta de bal. Marotta geeft een lange en hoge pass. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:13

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jiménez De León niet meer kan verder spelen. Mendoza komt het veld opgelopen. Malcom met de inworp. Marotta rent richting de bal. Marotta geeft de bal voor. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill geeft een hoge lob. Blackman kopt de bal weg. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:14

84e minuut.
Bailey geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Sapieha geeft een hoge lob. Marotta rent richting de bal. Marotta passt de bal met de wreef. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pinilla onderschept slim de pass. Gaez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla geeft een hoge lob. Marotta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Cuervos 87%, Athena´´s 13%.
Increíbles Cuervos - Athena´´s 0:14