Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Radnik Žilavi Panteri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mićović trapt de bal weg van het doel. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soldatović. Soldatović krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velić trapt de bal weg van het doel. Kosorić kopt de bal weg. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosorić verovert de bal door een tackle van achteren. Kosorić geeft een hoge lob. Daar is Velić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 0:1

12e minuut.
Velić geeft een lange en hoge pass. Soldatović is nu in balbezit. Soldatović passt de bal in één keer door. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Čizmić passt de bal met de wreef. Komljenović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miladinović. Miladinović krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Kaluđerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragić is nu in balbezit. Tešanović onderschept slim de pass. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 1:1

29e minuut.
Mikijelj probeert naar een medespeler te passen. Baćević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugonjić is nu in balbezit. Baćević verovert de bal door een tackle van achteren. Baćević geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Daar is Komljenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović probeert naar een medespeler te passen. Brđović rent richting de bal. Tešanović onderschept slim de pass. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Matošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zečević rent richting de bal. Velić onderschept slim de pass. Miladinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Miladinović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Kosorić kan de bal niet met de borst controleren. Kosorić geeft een hoge lob. Merdović heeft problemen om de bal te vangen. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 59%, Žilavi Panteri 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 1:1

49e minuut.
Čizmić verovert de bal door een tackle van achteren. Kaluđerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaluđerović probeert naar een medespeler te passen. Tešanović rent richting de bal. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Matošević met een harde bal richting middenveld. Komljenović kan de bal niet met de borst controleren. Komljenović passt de bal zonder na te denken. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ... Matošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 2:1

61e minuut.
Mikijelj onderschept slim de pass. Dragić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj probeert naar een medespeler te passen. Zečević rent richting de bal. Velić onderschept slim de pass. Paal!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matošević trapt de bal weg. Mićanović kopt de bal weg. Gašević is nu in balbezit. Gašević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Čizmić rent richting de bal. Čizmić passt de bal in één keer door. Jarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević rent richting de bal. Zečević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 2:2

87e minuut.
Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević onderschept slim de pass. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 54%, Žilavi Panteri 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Tešanović heeft problemen om de bal te vangen. Zečević onderschept slim de pass. Čizmić rent richting de bal. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

94e minuut.
Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović is nu in balbezit. Mikijelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikijelj krijgt een gele kaart.

95e minuut.
Zirojević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komljenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soldatović rent richting de bal. Soldatović geeft een hoge lob. Matošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 61%, Žilavi Panteri 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 41%, Žilavi Panteri 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Zečević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Kaluđerović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Matošević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Baćević neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Tešanović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Matošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 3:2
---
Mikijelj neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Gašević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
Kosorić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Čizmić neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Žilavi Panteri 4:2
---