Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzorni Željezničar Sjajni Pekar
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Brnović draait met de bal, schiet en ... Pajić probeert naar een medespeler te passen. Lapčević is nu in balbezit. Rikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Špadijer rent richting de bal. Špadijer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cvijić de bal onder controle te krijgen. Brnović rent richting de bal. Brnović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rikić is nu in balbezit. Stanić rent richting de bal. Stanić passt de bal zonder na te denken. Milovanović rent richting de bal. Milovanović geeft een lange en hoge pass. Kostović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Miladinović geeft de bal voor. Stambolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stambolić draait met de bal, schiet en ... Milovanović is nu in balbezit. Milovanović geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Željezničar 72%, Sjajni Pekar 28%.
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 0:1

53e minuut.
Rikić rent richting de bal. Mišković verovert de bal door een tackle van achteren. Mišković met een sublieme pass. Krstić is nu in balbezit. Krstić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stambolić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krstić rent richting de bal. Lapčević rent richting de bal. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Špadijer rent richting de bal. Brnović is nu in balbezit. Krstić rent richting de bal. Brnović onderschept slim de pass. Brnović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 1:1

81e minuut.
Lapčević speelt de bal door. Petričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović begaat een overtreding. Čvorović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Željezničar 45%, Sjajni Pekar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Krstić onderschept slim de pass. Špadijer is nu in balbezit. Špadijer probeert naar een medespeler te passen. Brnović is nu in balbezit. Brnović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Željezničar 47%, Sjajni Pekar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 1:1

108e minuut.
Rikić onderschept slim de pass. Rikić met een sublieme pass. Lapčević is nu in balbezit. Lapčević draait met de bal, schiet en ... Zoričić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostović bokst de bal weg.

111e minuut.
Klungelig pakt Muratović de bal. Miladinović rent richting de bal. Miladinović speelt de bal door. Lapčević rent richting de bal. Lapčević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Željezničar 58%, Sjajni Pekar 42%.
Uzorni Željezničar - Sjajni Pekar 1:2