Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Rojos FC Perros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Ayuela rent richting de bal. Ayuela geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rabanaque de bal. Paton rent richting de bal. Paton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Iguereta speelt de bal door. Valenti is nu in balbezit. Valenti passt de bal zonder na te denken. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura haalt uit met een fantastische trap. Regodon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaba geeft de bal voor. Unanue probeert naar een medespeler te passen. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ibar speelt de bal door. Ayuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaba rent richting de bal. Iguereta verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaba rent richting de bal. Kaba passt de bal met de wreef. González rent richting de bal. Bangoura verovert de bal door een tackle van achteren. Bangoura schiet op doel. Regodon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vallecillo heeft problemen om de bal te vangen. Ubiera rent richting de bal. Ubiera haalt uit met een fantastische trap. Bangoura rent richting de bal. Bangoura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vallecillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubiera rent richting de bal. Bangoura rent richting de bal. Bangoura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Rojos - FC Perros 0:1

43e minuut.
Rabanaque passt de bal zonder na te denken. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres onderschept slim de pass. Iguereta rent richting de bal. Iguereta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infames Rojos - FC Perros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Rojos 48%, FC Perros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infames Rojos - FC Perros 1:1

53e minuut.
Vallecillo onderschept slim de pass. Vallecillo geeft een hoge lob. Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kaba onderschept slim de pass. Kaba met een sublieme pass. Ubiera rent richting de bal. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ruiz met de inworp. Ubiera rent richting de bal. Ubiera geeft de bal voor. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Rojos - FC Perros 1:2

72e minuut.
Kaba probeert naar een medespeler te passen. Bangoura rent richting de bal. Unanue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bangoura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bangoura kan niet meer verder spelen. Farrera komt het veld opgelopen. Ubiera wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Rojos - FC Perros 1:3

81e minuut.
Andres is nu in balbezit. Andres geeft een hoge lob. González geeft een lange en hoge pass. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Rojos - FC Perros 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Rojos 52%, FC Perros 48%.
Infames Rojos - FC Perros 2:3