Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Chaparros Viejos Esqueletos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Corera speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal met de wreef. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Parga is nu in balbezit. Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas met een sublieme pass. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft de bal voor. Klungelig pakt Chapar de bal. Aller rent richting de bal. Aller haalt uit met een fantastische trap. Bautista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Duch de bal. Corera rent richting de bal. Garay begaat een overtreding. Garay krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Corera speelt de bal door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos begaat een overtreding. Garay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Parga probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Viejos Esqueletos 1:0

40e minuut.
Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya geeft een lange en hoge pass. Chapar heeft problemen om de bal te vangen. Aller rent richting de bal. Aller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 48%, Viejos Esqueletos 52%.
Peligrosos Chaparros - Viejos Esqueletos 1:0

47e minuut.
Klee onderschept slim de pass. Klee geeft een lange en hoge pass. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Corera geeft een lange en hoge pass. Aller rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Zambrano de bal. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya met een sublieme pass. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya speelt de bal door. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chiriboga geeft een hoge lob. López kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zambrano de bal onder controle te krijgen. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chapar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 47%, Viejos Esqueletos 53%.
Peligrosos Chaparros - Viejos Esqueletos 1:0