Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gihon FC FALCON DOMINATOR
Normal Tactiek A20
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Qafarzadə de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Arifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Qafarlı geeft een hoge lob. Xanəliyev onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İldırımoğlu neemt de hoekschop. Qafarzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Arifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qafarzadə de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Arifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:1

12e minuut.
Qafurov geeft de bal voor. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Tağızadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov schiet op doel. Arifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:2

15e minuut.
Xanəliyev rent richting de bal. Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov draait met de bal, schiet en ... Arifov bokst de bal weg.

17e minuut.
Qafarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarlı met een sublieme pass. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:3

19e minuut.
Qafarlı speelt de bal door. Klungelig pakt Qafarzadə de bal. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Abbasov rent richting de bal. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Səmədoğlu passt de bal met de wreef. Qafurov is nu in balbezit. Qafurov speelt de bal door. Qafarzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abbasov is nu in balbezit. Arifov probeert naar een medespeler te passen. Qafarlı kopt de bal weg. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:4

29e minuut.
Xanəliyev is nu in balbezit. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə passt de bal in één keer door. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:5

31e minuut.
Abutalıbov geeft een hoge lob. Daar is Abbasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha rent richting de bal. Abbasov verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
İldırımoğlu geeft een hoge lob. Tağızadə kopt de bal weg. Daar is Bayramoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Arifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:6

36e minuut.
Abbasov onderschept slim de pass. Abbasov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İldırımoğlu de bal. İldırımoğlu geeft de bal voor. Tağızadə heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:7

38e minuut.
Bəkirzadə onderschept slim de pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. Arifov bokst de bal weg.

40e minuut.
Qafarzadə geeft een hoge lob. Gadelha kopt de bal weg. Klungelig pakt Səmədoğlu de bal. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə schiet op doel. Arifov bokst de bal weg.

43e minuut.
Qafarlı geeft een hoge lob. Tağızadə controleert de bal met de borst. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Arifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:8

45e minuut.
Qafurov passt de bal in één keer door. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə passt de bal zonder na te denken. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gihon FC 85%, FALCON DOMINATOR 15%.
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:9

48e minuut.
Nəcəfzadə heeft problemen om de bal te vangen. Qafarlı speelt de bal door. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov schiet op doel. Arifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:10

49e minuut.
Gadelha geeft de bal voor. Bisacco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fərəcov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:11

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gadelha met een harde bal richting middenveld. Qafurov kopt de bal weg. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Abbasov de bal. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:12

60e minuut.
Gadelha kopt de bal weg. Qafarlı met een sublieme pass. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:13

62e minuut.
Nəcəfzadə probeert naar een medespeler te passen. Fərəcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərəcov geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Arifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Abbasov de bal onder controle te krijgen. Qafarlı is nu in balbezit. Qafarlı passt de bal met de wreef. Abbasov rent richting de bal. Abbasov schiet op doel. De bal raakt de paal. Arifov bokst de bal weg.

65e minuut.
Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə passt de bal in één keer door. Qafurov rent richting de bal. Qafurov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İldırımoğlu geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə springt en kopt de bal. Arifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Nəcəfzadə probeert de bal met de borst te controleren. Qafarlı rent richting de bal. Qafarlı probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Qafarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abbasov de bal. Abbasov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Nəcəfzadə is nu in balbezit. Səmədoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Fərəcov met een snel genomen vrije trap. Qafarzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Arifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:14

81e minuut.
Səmədoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Bisacco de bal. Qafarzadə onderschept slim de pass. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abutalıbov met een sublieme pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Qafarlı met een sublieme pass. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov draait met de bal, schiet en ... Arifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İldırımoğlu zal de hoekschop nemen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:15

84e minuut.
İldırımoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İldırımoğlu passt de bal in één keer door. Abbasov rent richting de bal. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. Arifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:16

85e minuut.
Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Şıxqayıbov heeft problemen om de bal te vangen. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Arifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:17

89e minuut.
Bisacco kopt de bal weg. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gihon FC 86%, FALCON DOMINATOR 14%.
Gihon FC - FALCON DOMINATOR 0:18