Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katex Zirə FK
4th Tactiek ....
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 47.6
average Schieten outstanding
weak Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Mikayıloğlu passt de bal in één keer door. Opasiński kan de bal niet met de borst controleren. Opasiński passt de bal in één keer door. Davatz rent richting de bal. Davatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:1

6e minuut.
Smock passt de bal met de wreef. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz passt de bal in één keer door. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Liszewski de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Opasiński speelt de bal door. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov rent richting de bal. Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:2

9e minuut.
Gürses kopt de bal weg. Opasiński rent richting de bal. Opasiński passt de bal met de wreef. Davatz is nu in balbezit. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Əmirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:3

17e minuut.
Nəzirov passt de bal met de wreef. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov geeft de bal voor. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Liszewski speelt de bal door. Davatz is nu in balbezit. Davatz draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:4

22e minuut.
Məmmədquluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Məmmədquluzadə. Məmmədquluzadə krijgt een gele kaart. Banegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikayıloğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:5

24e minuut.
Gürses passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski speelt de bal door. Davatz rent richting de bal. Davatz draait met de bal, schiet en ... Əmirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:6

25e minuut.
Gözəlov rent richting de bal. Opasiński rent richting de bal. Opasiński met een sublieme pass. Davatz rent richting de bal. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Əmirov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:7

35e minuut.
Banegas probeert naar een medespeler te passen. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Davatz rent richting de bal. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:8

39e minuut.
Smock geeft een hoge lob. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski passt de bal met de wreef. Davatz is nu in balbezit. Davatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:9

42e minuut.
Smock met een snelle inworp. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Liszewski de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:10

44e minuut.
Smock met een snelle inworp. Davatz rent richting de bal. Davatz speelt de bal door. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katex 71%, Zirə FK 29%.
Katex - Zirə FK 0:11

55e minuut.
Inworp. Akifsoy komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Opasiński onderschept slim de pass. Davatz rent richting de bal. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Zakirov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Opasiński kopt de bal weg. Daar is Davatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kərimli rent richting de bal. Davatz verovert de bal door een tackle van achteren. Davatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:12

74e minuut.
Banegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abışov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikayıloğlu met een snel genomen vrije trap. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahidov komt het veld opgelopen. Banegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mikayıloğlu is nu in balbezit. Mikayıloğlu passt de bal in één keer door. Zərgərli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Davatz probeert naar een medespeler te passen. Opasiński is nu in balbezit. Opasiński passt de bal met de wreef. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Banegas probeert naar een medespeler te passen. Opasiński is nu in balbezit. Opasiński passt de bal zonder na te denken. Davatz heeft problemen om de bal te vangen. Davatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:13

82e minuut.
Opasiński passt de bal zonder na te denken. Smock met een sublieme pass. Davatz rent richting de bal. Davatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:14

84e minuut.
Vahidov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nəzirov de bal onder controle te krijgen. Zakirov is nu in balbezit. Zakirov schiet op doel. Alejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu passt de bal in één keer door. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski schiet op doel. Əmirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:15

90e minuut.
Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński onderschept slim de pass. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Əmirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex - Zirə FK 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katex 59%, Zirə FK 41%.
Katex - Zirə FK 0:16