Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Sky Soccer FC Lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
N`Tieche met een sublieme pass. Tene is nu in balbezit. Biyik onderschept slim de pass. Biyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
N`Joumeck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noukeu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
N`Tieche probeert naar een medespeler te passen. Edjoa is nu in balbezit. Edjoa speelt de bal door. Awala rent richting de bal. Awala draait met de bal, schiet en ... Bahanag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pensy rent richting de bal. Pensy geeft een lange en hoge pass. Ousmanou is nu in balbezit. Awala onderschept slim de pass. Awala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - FC Lions 0:1

38e minuut.
Afame met een sublieme pass. Araka is nu in balbezit. Awala onderschept slim de pass. Awala draait met de bal, schiet en ... Bahanag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - FC Lions 0:2

39e minuut.
Bouba is nu in balbezit. Bouba geeft een hoge lob. Boundka heeft problemen om de bal te vangen. Awala is nu in balbezit. Awala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bahanag trapt de bal weg van het doel. Afame kan de bal niet met de borst controleren. N`Diba is nu in balbezit. Afame verovert de bal door een tackle van achteren. Afame draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
N`Diba verovert de bal door een tackle van achteren. N`Keng rent richting de bal. Afame onderschept slim de pass. Awala is nu in balbezit. Awala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Sky Soccer 52%, FC Lions 48%.
New Sky Soccer - FC Lions 0:2

48e minuut.
Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouba met de inworp. Afame probeert naar een medespeler te passen. Bahanag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Awala rent richting de bal. Awala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - FC Lions 0:3

49e minuut.
N`Keng met een sublieme pass. Klungelig pakt Ousmanou de bal. N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala schiet op doel. Bahanag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
N`Keng rent richting de bal. Afame verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diba rent richting de bal. Afame onderschept slim de pass. Afame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - FC Lions 0:4

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edjoa zal de hoekschop nemen. Daar is Awala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afame is nu in balbezit. Afame draait met de bal, schiet en ... Bahanag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - FC Lions 0:5

81e minuut.
Tchandjeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchandjeu passt de bal in één keer door. Biyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - FC Lions 1:5

83e minuut.
Deffo geeft een lange en hoge pass. Edjoa kan de bal niet met de borst controleren. Edjoa geeft de bal voor. Pensy kopt de bal weg. Ekambi geeft een lange en hoge pass. Bahanag bokst de bal weg. Awala is nu in balbezit. Awala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pensy geeft een hoge lob. N`Tamack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewodo begaat een overtreding. Ewodo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Sky Soccer 69%, FC Lions 31%.
New Sky Soccer - FC Lions 1:5